![]() |
#732 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wickoo - widziałem Twój rozkład pomieszczeń tzn. tylko kuchni i salonu spodobał mi się trochę poprzestawiałem i jest
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
|
![]()
nie slychac u mnie muzyki z wiezy :{ i to nie dlatego, ze jestem na zewnatrz, jestem w pomieszczeniu, glosnosc: wysoka, nie slychac nic.
dziala tylko 'muzyka wlasna', kiedy przelaczam na inne to tylko nutki sobie lataja, ale nie ma muzyki. (+ zauwazylam, ze jak odwiedzam sasiadow, to u nich, jezeli leci np. muzyka klasyczna, to ok, spoko, wszystko slysze) ten problem nie wystepuje tylko w jednej rodzinie. wczesniej wszystko dzialalo, nagle przestalo. wie ktos, jak temu zaradzic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Guest
|
![]()
a gdzie mam szukać tych nasion? i w sklepie spożywczym kupić tak?
|
![]() |
![]() |
#736 |
Guest
|
![]()
Jak się bierze ślub? Bo nie ma w Trybie kupowanie łuku weselnego...
|
![]() |
![]() |
#737 |
|
![]()
up@ te nasiona mozna znalezc np. w parku na ziemi. takie male, biale
Czy każdemu z was nie działa wyłączenie postępu historii? Jak zabić sima? Próbowałam głodówką, ale czerwony pasek nie chcial dojsc do konca, czyli byl ciagle w tym samym miejscu. W jednej rodzinie wybuchł mi pożar, wyszłam do edycji miasta, klikając ,,po prostu kontynuuj", żeby gra się nie zapisała, bo zmarł mi jeden sim w tym pożarze. Zmieniłam aktywną rodzinę, później wróciłam do tej od pożaru, a ten sim i tak nie żyje;p Nie mogę nie zapisać gry, czy jak?
![]() |
#738 |
|
![]()
Serafina - mialam podobnie. utopilam niechcacy sima, wyszlam bez zapisywania gry, weszlam do drugiej rodziny, a tam simka smutna z powodu smierci przyjaciela :{ chyba musisz wyjsc z okolicy nie zapisujac gry i wejsc znow, moze wtedy podziala.
i tak, postep historii w sumie jest, nawet jesli wylaczam te opcje :{ i ponawiam pytanie o muzyke, bo to mnie mega wkurza |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Guest
|
![]()
Pocieszy Cię odpowiedź:
U mnie też tak się zdarza - bug? Ostatnio edytowane przez 'Mu : 11.06.2009 - 14:44 |
![]() |
![]() |
#740 |
Guest
|
![]()
Czy da sie miec w jednym otoczeniu 2 rodziny jak tak to jak :???
Guru Josh Project - Infinity 2008 - zna ktoś wersje tą ktora leci w The Sims 3 producencji opowiadają? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|