![]() |
#731 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja zrobie wojne !!! wampiry i wilkolaki beda sie nawzajem mordowac i polowac na siebie, czarownice beda neutralne xD Ol yeaaaah !!! Plaga zombie jak z horroru Resident Evil xD
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#732 | |
|
![]() Cytat:
Co do płotów one nic nie dadzą bo zombie mogą pojawić się na środku parceli. (Dużo lepiej było by gdyby przychodziły z zewnątrz 'realniej') |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
|
![]()
No tak właśnie mówił facet na chacie, jeśli zombie pojawi się poza parcelą, to płot ochroni przed potworkami, ale zombie może też wyleźć z ziemi w ogródku Sima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#735 |
|
![]()
To jest prawda, nie ma innej gry tego typu, to jest jedyny symulator życia, choć niektórzy nazywają tak też gry erotyczne, co jest kompletnym idiotyzmem, moim skromnym zdaniem. Simsy zrobiły furorę, a podobnież przełożeni Willa Wrighta początkowo nie chcieli w ogóle słyszeć o takiej grze. Jak napisał z kolegami z pracy demo, to przełożeni pozwoli mu napisać całość, ale byli bardzo sceptyczni co do powodzenia "czegoś takiego"
![]() ![]() Ale odchodzimy od tematu... Mam już łatkę 1.38, trochę mi nabroiła, ale nie jakoś strasznie. Idzie przeżyć. Nie podoba mi się suwak elfich uszu, ten od Cmar'a z mts jest znacznie lepszy, ale już trudno, nie będę kombinowała z suwakiem od gry i tym z moda. Galopu koni nadal nie naprawili, ale mam nadzieję, że fix animacji nadal działa. Nie będę grała na moich zapisach dopóki Twallan nie wznowi NRaasów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
|
![]()
Zdjęcia:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#737 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja już zamówiłam ten dodatek edycję limitowaną na empik.com
![]()
![]() |
#738 |
Reputacja: 12
|
![]()
Male wilki hymhym
![]()
![]() |
#739 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja wilkołakami może z raz zagram ale jeszcze nie wiem najbardziej będę grała wampirami i czarodziejami/ czarownicami.
![]() |
#740 |
|
![]()
Ja już mam tą łatkę, która wprowadza parę nowych opcji z NZTŚ. Jak na razie, to suwak elfich uszu jest słaby, na mts jest lepszy. Nie wiem czy powinny dojść jakieś nowe suwaki nosa, ale nie zauważyłam by jakieś doszły. Jest za to suwak wysuniętej szczęki. Słowem, mamy nowe opcje oszpecenia Sima, ale nie ma za grosz niczego, co by dawało opcje upiększenia Sima... Czyli Maszkarony 1, Piękni 0.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|