|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Jedyna rzecz jaka mnie zawiodła to taka, że z tego co zrozumiałem nie będzie jednak zaokrąglonych ścian.
Poza tym, dla mnie wszystko zapowiada się naprawdę świetnie. Jeśli to rzeczywiście bedzę tak wyglądać, to mam kokejny argument żeby zainwestować i odstawić (bądź ograniczyć) "dfujkę" (pozdrawiam, jeśli czytasz). Teraz z niecierpliwością czekam na ujawnienie animacji. To one prawdopodobnie ostatecznie zdecydują, czy kupię nowe simy, czy nie
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
To prawda, zaokrąglonych ścian nie będzie, ale będą zaokrąglone płoty. W sumie to byłoby prawdziwą rewolucją, gdyby stawianie ścian nie podlegało siatce i można by było je stawiać pod dowolnymi kątami, mniej więcej jak mury w Black and White 2 na przykład ;p Aczkolwiek jestem pewien, że skoro dostaniemy zaokrąglane ogrodzenia, to w jakimś dodatku dojdą też zaokrąglone ściany
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Opcja dodania fundamentów do już postawionego domu też będzie przydatna.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Mam nadzieje że nie skopali tego trybu "nie dla leniwych" bo jak tak, to będzie masakra dla mnie. Mam nadzieje, że wykonali to porządnie .
|
|
|
#5 | ||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szczerze mówiąc nie wywołali u mnie zachwytu Zresztą, co to teraz za tryb budowania bez CASTa? :<
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 14
|
Mnie sie wydaje, że z tymi włosami to nie będzie tak, że będą 'płynnie' z dnia na dzien sobie rosnąć, tylko będą 3-4 'długości' danej fryzury i w miarę upływu czasu włosy będą 'przeskakiwać' na dłuższą długość
|
|
|
|
#7 |
|
|
A był jakiś czat czy tylko te zdjęcia i artykuł? Bo jeśli był też czat, to jak ktoś może to nich poda linka do powtórki...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Hm, na YT moją uwage zwróciły dwa filmiki ze wczoraj:
1. Wywiad z producentem nt. trybu budowania (nie oglądałam jeszcze) 2. "Prezentacja" trybu budowania przez pewnego ekstrawertycznego młodego człowieka ![]() Btw, nieźle się przy tym uśmiałam xD Nie mówiąc o tym, że dowiedziałam się kilku nowych rzeczy
Ostatnio edytowane przez Liv : 12.09.2013 - 11:59 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Obejrzałam te filmiki, ale mówią właściwie tyle samo co artykuł. Ani słowa o Kreatorze Stylów, będzie kilka wersji kolorystycznych danego obiektu, to wszystko... Duży krok w tył. Podoba mi się jednak dużo rzeczy z trybu budowy, np. to przenoszenie pokojów i kopiowanie ich. Ja zawsze wstawiam po jednej łazience na piętro, a że nienawidzę budowania\meblowania, więc ja domy buduję na raty, stale je rozbudowując. Skopiowanie łazienki z piętra niżej i wstawienie jej tak po prostu na nowe piętro jest jak dla mnie wręcz genialnym pomysłem.
Powiem szczerze, jak oglądałam filmiki promujące trójkę, zanim została wydana, to było to dla mnie tak niesamowicie emocjonujące, że dosłownie liczyłam dni do trójki. Jeśli chodzi o czwórkę, to podchodzę do niej kompletnie bez emocji. Wiem, że ta gra będzie pod wieloma względami lepsza od trójki (pod wieloma też zapewne gorsza), ale ta gra po prostu do mnie nie przemawia. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Liv - ta prezentacja chyba jest skierowana do ludzi z ADHD. Zmęczyłem się patrząc na tego gościa.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|