![]() |
#742 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Pewnie masz podjazd ustawiony kodem moveobjects on przy krawędzi, gdzie normalnie podjazdu nie da się umieścić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Guest
|
![]()
nie mam żadnym kodem ustawionego podjazdu tylko normalnie prosto z trybu budowania:/
|
![]() |
![]() |
#744 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej mam pytanko? co je wampir w the sims 2? wiem że głupie pytanie ale mam wampira w 2 i czym mam go żywić? pytam się bo to mój pierwszy wampir w the sims 2 i zielonego pojęcia nie mam czym wampira żywić:p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
|
![]()
...krwią?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Reputacja: 12
|
![]()
Sama jesteś krew!!!
Wampir je normalne żeczy! Jest mod aby żywił się przemenianiem w wampirów (cgyba na MTS ![]() Ginsei- to nie TS3, a jeśli nie masz pojęcia to zapraszam tu: http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_Wiki
![]() |
#747 |
|
![]()
Spoko Kenny, w TS2 też grałam (więc pewne pojęcie mam), a mimo to nie uzurpuję sobie prawo do obrażania innych, w przeciwieństwie do ciebie. Mogłeś spokojnie grzeczniej powiedzieć, że popełniłam błąd, ale po co, nie?
Ja osobiście odpowiadałam z tego, co sama zapamiętałam. Jakbym pisała w kontekście TS3, to bym jeszcze o owocu plazmowym napisała, a tego przecież nie zrobiłam :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja nie chciałem być złośliwy, poprostu gwałtownie zwruciłem Ci uwagę
![]()
![]() |
#749 |
|
![]()
Em, teraz ja mam pytanie... Jak usunąć Panią Zadecką z rodziny? Dodałam ją i zapisałam grę, a teraz nie mogę się jej pozbyć. Nie mogę jej zabić, bo nie będzie jej na przedmieściu (chyba że npc się ''odradzają'', ale nie wiem). Jak ją usuwam opcją force error, po wyjściu i wejściu w tą rodzinę znowu jest. W dodatku jej głowa zrobiła się czarna, nie wiedzieć czemu. Nie wiem, co robić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Spróbowałabym to zrobić przez SimPe - tzn. gdy otworzysz sobie tam otoczenie, po lewej wybierzesz sobie family information i znajdziesz nazwisko householdu gdzie jest Zadecka. Potem wystarczy ją zaznaczyć i kliknąć "usuń".
Nie daję gwarancji, że potem pojawi się na przedmieściu i że nie będzie jej widać w ekranie ładowania rodziny, ale grać nią już nie będziesz mogła. Kolejny dowód na to, że granie Zadecką JEST złe. Nie radzę tego robić, bo to ewidentnie może zepsuć grę. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |