Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.11.2007, 14:50   #741
Fatality
Guest

Domyślnie Odp: Simy są różne.

Ja mialam chamskie zdarzenie Pojechalam simką na parcele publiczną którą sama stworzyłam. Gdy simka weszła schodami na góre do kibelka to już zejsc nie mogła, bo ten saksofonista stał przy schodach... Wchodziło sie do góry normalnie ale zejsc za chiny nie chcieli Dużo osób sie tam zebrało i się "zablokowali" Pomyślałam, że usune tego saksofoniste a dokładniej ten barek z espresso bodajże. Usunełam i na jego miejsce wstawiłam ten drugi barek... Jak pojechalam na tą parcele i simka wlazła na góre to przyblokował ją taki śpiewający gostek z małpką xD Myślałam, że problem sie skończy jak usune ten barek, ale usunełam, a on (ten z małpką) dalej przychodził i dalej blokował simów w kibelku P Zastanawiam sie jak go "wykopać"... ;]
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.11.2007, 10:42   #742
Vegeta

Reputacja: 15

Nareszcie zaczęło się i u mnie coś dziać
Mam(raczej miałam) simkę która miała 3 koty i 2 psy.Pewnego razu Sara(suczka) znowu urodziła szczeniaczka.Po trzech dniach kiedy szczeniak miał dorosnąć wokół kołyski pojawiły się te listki które pojawiają się gdy szczenię przychodzi na świat(w tej kołysce).Nagle słychać muzyczkę i co?Piesek znika Z innym szczeniakiem było tak że Sara miała zły humor i przyszedł facet go zabrać.To go skasowałam.Po trzech dniach szczeniak dorósł i chciałam go sprzedać.Normalnie to sprzedaje się chyba za 200$.A tam widzę portret nmojej simki i komunikat że mogę sprzedać szczeniaczka za 908$
Myślałam że simkę sprzedam ale to jednak szczeniaka sprzedałam :laugh: Przynajmniej trochę zarobiłam.Może gdybym zostawiła to pojawiłaby się druga simka? :laugh:

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
Vegeta jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.11.2007, 12:40   #743
Marcinprod
Guest

Ja miałem dopiero przygodę i to w dodatku przy robieniu filmu.To było tak
Nina i Dina Kaliente pojechały do jednego ze sklepów na ulicy Głównej.Nagle z jednej strony idzie Szarlatan(przy dodatku Podróże).Obrabia Ninę i pojawia się w wyposażeniu ten Szarlatan
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.01.2008, 09:26   #744
MiNuTkA15
Guest

Mówią że ts2 jest lepsze od ts1 bo ts1 jest nudne a tu ciagle jakies nowosci. Ja przykladowo osatnio zauwazylam ze moj pies zakopuje gazety
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2008, 20:24   #745
Natalies
Guest

Wow, mi nigdy się to nie zdarzyło ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2008, 13:47   #746
OlaBernacik
Guest

Blush Odp: Simy są różne.

Cytat:
Napisał Sutek
U mnie tak kiedys bylo: mialem domek, mieszkalem z zona i dzieckiem (ktore pozniej zabrala szkola specjalna - ale to inna historia ). Kiedys zaprosilem do domu sima mojej siostry. Pogadalismy bla bla bla a pozniej pozegnalem ja. Ona poszla....nie do konca. Bo sie "Zaciela"! Tzn. stanela na koncu chodnika i...stala. I tak przez caly czas. Nie wiem ile u mnie byla. Wokol niej bylo pelno sikow a po jakims czasie...umarla z glodu. Dziwne nie?
u mnie bylo podobnie:
przyszedl sims i odsunal krzeslo od stolupoczym utknal za nim.prubowalam :laugh: go uwolnic[kasujac krzeslo]lecz on nadal tam byl i mi przeszkadzal.po tygodniu wyszedl ale nie normalnie[zniknal] :witaj: :shy:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.05.2008, 08:09   #747
corvus
Guest

OlaBernacik umnie tak samo było!
XD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.05.2008, 08:36   #748
MiNuTkA15
Guest

To ja kiedyś jak grałam pamietam ze na którejś tam parceli miałam domek. I jak zapraszałam simów na impreze czy cos to oni potem nie wracali do domu. Dawał na nich opcje wyproś czy tam pożegnaj sie ale oni nic, stali mi w ogródku i marudzili że im sie chce siku. Przynajmniej mi kwiatki podlewali a po jakims czasie umierali, musiałam sie wyprowadzic z tego domku i grac na innym otoczeniu bo na pierwszym nie miałam sąsiadów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2008, 11:23   #749
Karemina10
Guest

u mnie było tak;byl pozar i zadzwoniłam po strażaka. przybiegł ale rodzina tak stanęła ze zablokowala mu przejscie do pozaru. on tez zaczął panikować pobiegł do basenu i zaczął zjeżdzać ze zjedzzalni(w stroju starzaka) i pływać lol
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2008, 15:00   #750
Sanderkaaa_98
Guest

Ja miałam tak,że gdy moja simka weszła do basenu to mogła pływać po całej parceli.Basen był dosyć mały.Skutek:musiałam usunąć simke.Wprowadziłam inną simke,działo się to samo,ale usunełam tą parcele.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania