![]() |
#741 |
Guest
|
![]()
Ja mialam chamskie zdarzenie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nareszcie zaczęło się i u mnie coś dziać
![]() Mam(raczej miałam) simkę która miała 3 koty i 2 psy.Pewnego razu Sara(suczka) znowu urodziła szczeniaczka.Po trzech dniach kiedy szczeniak miał dorosnąć wokół kołyski pojawiły się te listki które pojawiają się gdy szczenię przychodzi na świat(w tej kołysce).Nagle słychać muzyczkę i co?Piesek znika ![]() Myślałam że simkę sprzedam ale to jednak szczeniaka sprzedałam :laugh: Przynajmniej trochę zarobiłam.Może gdybym zostawiła to pojawiłaby się druga simka? :laugh:
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Guest
|
![]()
Ja miałem dopiero przygodę i to w dodatku przy robieniu filmu.To było tak
Nina i Dina Kaliente pojechały do jednego ze sklepów na ulicy Głównej.Nagle z jednej strony idzie Szarlatan(przy dodatku Podróże).Obrabia Ninę i pojawia się w wyposażeniu ten Szarlatan ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Guest
|
![]()
Mówią że ts2 jest lepsze od ts1 bo ts1 jest nudne a tu ciagle jakies nowosci. Ja przykladowo osatnio zauwazylam ze moj pies zakopuje gazety
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Guest
|
![]()
Wow, mi nigdy się to nie zdarzyło ;]
|
![]() |
![]() |
#746 | |
Guest
|
![]() Cytat:
przyszedl sims i odsunal krzeslo od stolupoczym utknal za nim.prubowalam :laugh: go uwolnic[kasujac krzeslo]lecz on nadal tam byl i mi przeszkadzal.po tygodniu wyszedl ale nie normalnie[zniknal] :witaj: :shy: |
|
![]() |
![]() |
#747 |
Guest
|
![]()
OlaBernacik umnie tak samo było!
XD |
![]() |
![]() |
#748 |
Guest
|
![]()
To ja kiedyś jak grałam pamietam ze na którejś tam parceli miałam domek. I jak zapraszałam simów na impreze czy cos to oni potem nie wracali do domu. Dawał na nich opcje wyproś czy tam pożegnaj sie ale oni nic, stali mi w ogródku i marudzili że im sie chce siku. Przynajmniej mi kwiatki podlewali
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Guest
|
![]()
u mnie było tak;byl pozar i zadzwoniłam po strażaka. przybiegł ale rodzina tak stanęła ze zablokowala mu przejscie do pozaru. on tez zaczął panikować pobiegł do basenu i zaczął zjeżdzać ze zjedzzalni(w stroju starzaka) i pływać lol
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Guest
|
![]()
Ja miałam tak,że gdy moja simka weszła do basenu to mogła pływać po całej parceli.Basen był dosyć mały.Skutek:musiałam usunąć simke.Wprowadziłam inną simke,działo się to samo,ale usunełam tą parcele.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|