![]() |
#742 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie ma za co Alraris, bo tak "na chłopski rozum" przecież, gdyby twórcy rozgałęziali życie robotów. To gra stała by się The Robot 2, a nie The Sims2...
![]()
![]() |
#743 |
Guest
|
![]()
Hejka
![]() Mam pytanie do bardziej zaawansowanych graczy ode mnie ![]() Chciałabym się zapytać, czy jest różnica w wielkości prowadzonego biznesu? To znaczy, czy jest różnica pomiędzy małym sklepikiem, a jakimś większym sklepem? Mówiąc o wielkości mam na myśli zarówno wielkość budynku, jak i ilość półek w sklepie, a tym samym ilość towaru. Pytam, ponieważ zauważyłam, że (w moim przypadku) jaki sklep bym nie postawiła (np. kwiaciarnia, zabawkowy, AGD) mały czy duży to obroty są takie same. Ale grałam krótko, i nie stawiałam nigdy jakiegoś centrum handlowego, więc nie mam porównania. Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanko? ![]() Z góry serdecznie dziękuję Pozdrawiam ciepło ![]() -------------------------------- Halo, halo ![]() Czy ktoś odpowie na moje pytanie ![]() Ostatnio edytowane przez ewuniatko : 27.03.2010 - 17:57 Powód: Brak odpowiedzi |
![]() |
![]() |
#744 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam takie malutkie pytanko:
Czy sim i robot mogą mieć dziecko? (sim-kobieta, robot-mężczyzna) ; )) Wiem, że robot z robotem nie mogą więc chyba mało prawdopodobne, że sim i robot będą mogli : )) EDIT. POSILI SIĘ KTOŚ NA POMOC? : ))
hello. Ostatnio edytowane przez aluminium. : 29.03.2010 - 19:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Guest
|
![]()
cześć, mam mały problem i mam nadzieję że mi pomożecie.
buduje dom, zrobiłam fundamenty ale nie bardzo wiem jak zrobić schodki do tych fundamentów żeby sim w ogóle mógł wejść do domu, wchodzę w zakładkę schody ale tam są tylko takie duże co stawiamy w środku domu żeby sim mógł wejść na piętro. wiecie może jak zrobić te małe schodki? |
![]() |
![]() |
#746 |
|
![]()
Żeby zrobic schodzy na fundamentach kliknij w schodzy a póżniej w łaczenie schodów i tam znajda sie schody które można umieścic schodki
![]()
![]() |
#747 |
Guest
|
![]()
baardzo ci dziękuje
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Żeby zarobić dużo niekoniecznie trzeba mieć ogromny sklep, tylko dobry rodzaj biznesu i ceny na poziomie (maksiumum wysokie, tak jak pozwalają kupujący) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
|
![]()
Moi Simowie zarobili fortunę na sklepie z rzeźbami i obrazami, który mierzył jakieś, bo ja wiem, 6x12, nie więcej. Malutka przybudówka jako przedsiębiorstwo domowe. Obrazy wisiały ściśnięte jeden nad drugim (moveObjects i OŻ), a rzeźby stały w dwóch rzędach pośrodku. Do tego kasa przy wejściu, kręcone schody na górę, która była nieużywana (jak się okazało, łatwiej było mi ogarnąć jednopoziomowy sklep), i nic więcej, naprawdę, nie trzeba dużej powierzchni dla dobrych zarobków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|