![]() |
#741 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Guest
|
![]()
da się, ja gram 5,musisz wchodzić w ten sam zapis gry,po czym edycja miasta i wybierasz kim chcesz grac wsio
|
![]() |
![]() |
#743 |
Guest
|
![]()
kilkam tylko na dom rodziny ktora chce grać?
|
![]() |
![]() |
#744 |
Guest
|
![]()
wybierasz rodzinę i nią grasz
|
![]() |
![]() |
#745 |
Guest
|
![]()
u mnie Simy z modthesims nie chcą się zainstalowac, plik jest SIM i nie mam programu, aby je odczytać, o co chodzi?
zamieszczałam już w innym temacie, ale nikt się nie kwapi, aby odpowiedzieć ;D |
![]() |
![]() |
#746 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tak więc jeżeli chodzi o otwieranie komody, to mi też się tak przytrafiło, że Sim otwierał szafę i się przewrócił.
![]() ![]() Odnośnie tego, że w pomieszczeniach jest ciemno, to miałam tak samo. Miałam okna, lampy i dalej nie było za jadno, ustawienia światła też na maxa. ![]() W końcu ustawiłam w lampach ustawienia natężenia światła na maxa i dorzuciłam więcej okien. i teraz mam jasno. ;] A ja mam pytanie odnoście lodówek i kuchenek itd. Dokładnie chodzi mi o sprzęt kuchenny, a mianowicie klikam w trybie budowania np. na zmywarkę, patrze ona jest ładna metalowa, super, kupuję ją i wygląda zupełnie inaczej, matowa i z jakiś podtekstem brązu, w ogóle nie wygląda jak srebrna zmywarka. Czy ktoś też tak ma ? Strasznie mnie to denerwuje, bo lubię srebrny sprzęcik, a to co powinno tak wyglądać, ma zupełnie inny wygląda. Grafika ustawiona na maxa. ;]
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 11.06.2009 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Guest
|
![]()
Saheli019 - gra instaluje się tak z 15-25 min
Zajmuje ona 5GB + 1GB albo 1,5 albo 2GB na dodatkowe zapisy z gry jakies 7GB. EDIT: Jak zrobić koncert? Ostatnio edytowane przez Elektra : 11.06.2009 - 17:34 |
![]() |
![]() |
#748 |
Guest
|
![]()
Oryginalna rzecz jasna.
|
![]() |
![]() |
#749 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi bez problemu się wypakowała i zainstalowała i nie trwało to długo. Może ściągnęłaś z jakimś błędem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Reputacja: 10
|
![]()
Teraz moje pytanie czym się różni Supetempo od Supertempa - aktualnej akcji ?? Oprócz tego że różnią się nazwą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|