|
![]() |
#1 | |||||||||||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
oj no wybacz Searle, w przyszłości postaram ci się to wynagrodzić, mam nadzieję, że się nie zawiedziesz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję, chciałam, żeby tak wyglądała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie ty jeden ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzwoni w którymś kościele, tylko nie wiadomo w którym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli chodzi o Marco to właśnie ważą się jego losy ![]() to jedyna rzecz jakiej nie możecie przewidzieć: kto jeszcze zginie, za co i kto mnie za to zlinczuje ![]() ![]() czy Brutus ma rację czy nie, okaże się za dwa odcinki ![]() i proszę mi się tutaj nie fochać, bo nie wstawię bonusa, którego planuję po następnym odcinku! ![]() Cytat:
![]() haha, a kij w oko, Lambertówny czy Lambertównej, przecież to i tak ta sama cholera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ślicznie za komentarze! jeszcze 12 i wstawiam kolejny odcinek ![]() EDIT: Cytat:
![]() Mei to Mei, jak widzisz ostro namieszała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wspomniałam za wiele o przeszłości Marco, więc mogłaś sie domyślać ![]() póki co, nie mam zamiaru zdradzać nic na temat jego życia przed Mei ![]() no to teraz już tylko 11 komentów ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 23.05.2011 - 21:03 |
|||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
![]() Hm... Jednak brzuch? Oj, to znaczy, że stałaś się przewidywalna... Mimo to nie możemy rozgryźć szantarzysty... Warkocz, ciemne włosy... Ale czy to na pewno mężczyzna? Ale przecież - czarne włosy, które można zawiązać w warkocz i nieco kanciasta figura... To rzecz jasna Em!!! Wiem, jestem niesprawiedliwa. Bronię Dantego, chociaż jego zachowania nie pochwalam, a Em tępię, chociaż nic złego nie robi... Czyżby zawiść? A co powiecie na matkę Li - Lidię (ekhem...), jest świrnięta, ma długie włosy i to przecież nie problem je przefarbować! O i czytałam Fanatyczną czwórkę. Może... Dalibyście radę zrobić "Dante i operacja plastyczna gwoździarką?" A z resztą Lidia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
|
![]()
@up - śmieszne ; D
że jak? Cytat:
Cytat:
Cytat:
---- PLUSY: wszystko
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 26
|
![]()
No, no, coraz lepiej. Czułam, że Mei jednak nie straciła dziecka, ale i tak mnie nieco irytuje. Powinna była powiedzieć Marco... albo chociaż swojemu ojcu. A co do Takedy, to on... nadal mnie wk**wia.
Tylko... nie funduj Li jednak kolejnych niebezpiecznych przygód, co? Jednak jest po przejściach i takie tam. Zresztą, zrobisz, co uważasz za słuszne. Tak przy okazji - Takeda to chyba japońskie nazwisko? Tak mi przynajmniej brzmi (i to od samego początku, ale jakoś zawsze wylatywało mi z głowy, żeby o tym wspomnieć). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No, no...
W sumie, nie mam co napisać, bo wiadomo że odcinek wspaniały, fascynujące, szokujący, itd, itp. Chyba wszyscy już napisali, co ja chciałam ![]() Masz za duże wymagania jak na 16 komentów. ![]() Mam nadzieję że szybko się one pojawią.
![]() |
#7 |
Reputacja: 26
|
![]()
Aha, przepraszam, ale jakoś zapomniałam wcześniej o tym napisać. Jest jeden mały ort - nie powinna być stróżka krwi, tylko strużka => bo mała struga. Wybacz, że wcześniej o tym nie napisałam, ale sprawdziłam w słowniku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]() Cytat:
![]() kiedy pozbierałam ludzi komentujących z ostatnich pięciu odcinków wstecz, wyszło mi dokładnie 18 osób ![]() (starszych odcinków nie liczę, bo różnie było z ich wstawianiem z mojej strony), a "niekomentujących-czytających" jest o wiele więcej, bo niejednego już takiego gagatka złapałam ![]() niestety muszę być trochę bezlitosna, ostatnio wstawiam odcinki praktycznie co tydzień a to już naprawdę końcówka FS więc jakieś wymagania muszę mieć ![]() zmusili mnie do tego sami czytelnicy, bo dawniej nie musiałam robić niczego tylko wstawiałam odcinki, a komentarze były, teraz muszę troszkę ruszyć leniuszków, którzy czytają a nie komentują stąd wymagana liczba komentarzy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Specjalnie dla tego FS się zarejestrowałam.
Już się pogubiłam w tym wszystkim! Może to ten Gabriel? Co za problem zapuścić włosy? Ale raczej ten gość, którego Colin widział w TV. A może Dante kogoś wynajął?! Dobra, daj odcinek-prroszę! |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nareszcie przeczytałam!
Szkoda, że Sophie zginęła. Nie lubiłam jej, ale z kim Mei się teraz będzie kłócić o Marco? No bo chyba z Em to już przyjaciółki i nie wypada się kłócić. A mnie się podoba ostatnie zdjęcie. Ślicznie Alia wyszła. Dopięłaś swego - Colin powaźniej traktuje Alię, niż ona jego. I jak zwykle czekam na kolejny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 206 (0 użytkownik(ów) i 206 gości) | |
|
|