![]() |
#741 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#742 |
|
![]()
nie moge sie doczekac tego dodatku ;D mam nadzieje, ze ea mnie nie rozczaruje bo lubi wiele "dodawac" w slowach, a nie w czynach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Guest
|
![]()
Alyson - tak, czyli podobnie jak Kariera. Tylko nie wiem czy ten 1 czerwca to nie jest data premiery światowej, a w PL to byłoby wtedy 4 czerwca (dzień przed moimi urodzinami :3). Nie wiem szczerze mówiąc.
To owłosienie dodatkowe nie podoba mi się ani trochę. Raczej z tego nie będę korzystać. Pod względem suwaków to PZ ma najlepsze. |
![]() |
![]() |
#744 |
Reputacja: 11
|
![]()
To owłosienie jest przepraskudne! fuuu
Kurdę, a myślałam, że premiera będzie na moje urodziny - pod koniec maja. A tu takie coś :< No ale fajnie, że wychodzi na wakacje, będę miała co robić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Guest
|
![]()
Owłosienie wygląda straszliwie brzydko i sztucznie...
Ale pani w czarnych włosach ma nawet jakoś wyglądającą żółtą koszulke ^^ |
![]() |
![]() |
#746 |
Guest
|
![]()
To owłosienie rzeczywiście okropne, dobrze że i tak nie będe tego używała, nie lubie owłosionych klat, jakoś mnie to obrzydza więc z pewnością nie będe "kaleczyła" swoich simów tą ochydną sierścią
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() fajne bluzki *-* Edit: znalazłam coś po niemiecku o zajęciach pozalekcyjnych. Uczę się niemieckiego dwa lata, moje lekko nieudolne tłumaczenie. Rodzice mogą zapisać dziecko na zajęcia pozalekcyjne. Są to: * Zajęcia muzyczne * Zajęcia dot. sztuki (nie wiedziałam jak to inaczej nazwać... ) * Klub prasowy (?) * Debata (?) * Kółko Teatralne * Klub plastyczny * Klub Sportowy Ostatnio edytowane przez Chiyano : 19.04.2011 - 14:35 |
![]() |
![]() |
#748 |
|
![]()
ooooo zaczepiste bluzeczki, ale ...TYLKO 2 QQ? buu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Guest
|
![]()
Nie dwie, dużo więcej ich jest, ale wybrałam te, które mi się najbardziej spodobały.
![]() Edit: Lalka - wyimaginowany przyjaciel. ![]() Bitwa na poduszki z dużą lalką. ![]() Opowieści o duchach! ![]() ![]() Całkiem urocze stworzonko z tego Przyjaciela ![]() Ostatnio edytowane przez Chiyano : 19.04.2011 - 14:40 |
![]() |
![]() |
#750 |
Reputacja: 11
|
![]()
Moim zdaniem ta lalka jest trochę przerażająca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |