|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#741 |
Reputacja: 10
|
![]()
No...dobra, zeby nie przeciagac
![]() Panie i Panowie przedstawie wam teraz mojego nowego sima - Trevor Marville. Link do pobrania - http://www.mediafire.com/?l07e2ifi6u6dae4 Trevor jest czarodziejem urodzonym w Moonlight Falls, mieszka sam w niewielkim domku, prawie calymi dniami przesiadujac w swoim gabinecie alchemicznym. Jest typowym samotnikiem, potrafi byc wredny i zlosliwy, ale ma swoj osobliwy urok. Jego marzeniem jest zmienic sima w prawdziwego zombie za pomoca czarnej magi. Czy mu sie to uda? ![]() Oto przepiekne miasto Moonlight Falls noca ![]() ![]() Trevor nalezy go osob uwielbiajacych spedzac czas pozna noca, nienawidzi za to wstawac wczesnie rano. ![]() Pozniej pora zjesc jakies sniadanie - mieszka sam, wiec musi sobie cos sam upichcic. ![]() Za dnia Trevor przechadza sie po miescie szukajac czegos/kogos interesujacego - czesto robi zarty mieszkancom rzucajac w nich zaklecia. ![]() ![]() Oczywiscie Trevor nie chcial spedzaj niepotrzebnie czasu na zajmowanie sie porzadkami, wiec zaopatrzyl sie w posmiertna sluzbe - Koscidle. ![]() Panna Koscik w calej swojej okazalosci. ![]() Dwie najwazniejsze rzeczy Trevora - ukochany motocykl oraz miotla. ![]() ![]() Niekiedy Trevor ma ochote sie zabawic - np. na festiwalach... ![]() ...ale zazwyczaj jest pozniej wkurzony ;D ![]() Oczywiscie pozniej Trevor musi wyladowac swoja zlosc i zazenowanie ![]() ![]() Po spacerze po miescie Trevor reszte dnia/nocy spedza przy stole alchemicznym... ![]() ![]() ![]() .....cwiczy czarowanie... ![]() ![]() .....lapie noca roznego rodzaju owady... ![]() ..oraz testuje swoje najnowsze zaklecia oraz eliksiry ![]() ![]() ![]() ![]() I tak dzien za dniem Trevor spedza czas....tylko czasami mysli, ze to chyba nie jest to czego tak naprawde pragnie w zyciu - czuje pustke, tylko jak ja zapelnic? ![]() ![]() Mam nadzieje, ze nie usneliscie ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Reputacja: 14
|
![]()
Odcinek fajny
![]() Co będzie się działo w odcinkach? Może jakaś czarna magia go w coś wplącze. Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
|
![]()
Usneliście? Nigdy! Trevor to ogromny przystojniak, pustkę może zapełnić tylko kobieta (jestem chętna, zaopiekuję się nim)
Oczywiście pobieram, piękne dzieci będą.
![]() |
#744 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
OMG
![]() ![]() Ten gościu jest B.O.S.K.I. ![]() Jestem nim po prostu zachwycona ![]() Trevor chce stworzyć zombie, ale widzę, że na zdjęciu boi się jednego z nich ![]() "Czuje pustkę" - czyżbym czuła jakąś dziołszkę na horyzoncie? Ach, chcę więcej odcinków z panem T. ![]()
![]() |
![]() |
#745 |
|
![]()
Nie usnęłam a wręcz się obudziłam, fajny facet, tez myślę, że piękna i tajemnicza kobieta mu wypełni skutecznie pustkę. Mam nadzieję, że mu sprawisz prezent może ze studni?
![]() Czekam na next ![]()
![]() |
#746 |
|
![]()
i d e a ł ♥ Trevor jest bossskiii! *.* Jej samotny, ja go pocieszę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Reputacja: 12
|
![]()
Z całych tych emocji jednym klikiem, bez myślenia pobrałam Trevora. Czy będę żałować, tego dowiemy się później, lecz odpowiedź jest na tyle oczywista, że nie mogę zwlekać z jej udzieleniem. Nie, nie będę żałować.
Wykorzystam go w dobrym, a może w złym celu, ale to już nie ważne. Zacznę od zdjęć. Są prześlicznie. Pięknie je obrabiasz. W jakim programie? Kościlda piękna ![]() Nie mam dziś natchnienia do komentowania.
![]() |
#748 |
Reputacja: 11
|
![]()
Powalił mnie tag "trevortodupa*.*" xd co nie smienia faktu, że się z nim w stu procentach zgadzam! Oczywiście pobieram, dołaczy do jakiejś samotnej simki, która wypełni pustkę w jego sercu
![]() Świetna historia ^,^ ciekawi mnie, czy mhroczność pochłonie go całkowicie, czy może się zmieni. Czekam na kolejny odcinek ![]() ![]()
![]() |
#749 |
|
![]()
aaaaa
![]() ![]() Świetny odcinek, mhrocznieee ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
|
![]()
no.. powiem, że mnie to zainteresowało. jestem ciekawa czym (a raczej kim) Trevor wypełni tą pustkę
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|