|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Stety lub niestety, najbliższy Live Broadcast (17. września) będzie dotyczyć wyłącznie TS3 ("Skok w przyszłość", "Film" oraz nowy świat ze Store), więc nie ujrzymy tam czwóreczki
![]() Powiem szczerze, że nowe opcje trybu budowania cieszą me cudne oczy (xD). Np. możliwość dodania fundamentów po skończeniu domu - w poprzednich częściach zdarzało mi się czasem zmienić zdanie w trakcie budowy, a wtedy trzeba było wszystko burzyć i jeszcze raz robić ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
O tak: pomysł z tymi fundamentami całkowicie trafiony. Podobnie jak z katalogami. No i w końcu będą poddasza!
![]() Bardzo podoba mi się tryb kupowania/budowania - widać, że się postarali. Mam tylko nadzieję, że nie kosztem trybu życia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Woohoo, włosy i ubrania będą się poruszać na wietrze!
![]() Ostatnio edytowane przez Kerbi : 13.09.2013 - 21:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Animacje włosów, Boże, TAK!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 17
|
![]()
Wszystko są to rewelacyjne informacje, ale ciekawi mnie czy będzie można zapuszczać włosy "bez końca" tzn. czy będzie ograniczenie ich długości?
![]() |
#6 |
|
![]()
Wrrr, nie nędzie zdarzeń losowych ._. Nie będę mógł zabijać simów ;-; Ale rosnące włosy i zarost są świetne, ciekawe tylko jak będą wyglądały fryze z neta gdy urosną XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
O ja, z samego rana taka miła informacja xD Rewelacyjnie
![]() No może nie do końca, bo nie podobają mi się dwa punkty: brak zdarzeń losowych i brak pragnień. Przy czym to drugie mają zastąpić jakimiś celami, więc mam nadzieję, że to będzie działać na podobnej zasadzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 21
|
![]()
W sumie trudno określić czy brak tych zdarzeń to dobre czy złe wyjście. Czasami przez nie tracimy sima w najmniej oczekiwanym momencie, ale czasem chcemy upozorować śmierć sima (pozbyć się go) aby wyglądała naturalnie (a nie topienie go w basenie otoczonym ścianami dajmy na to).
Jeśli włosy będą rosnąć to potrzebny będzie też fryzjer :3 (a przynajmniej byłoby fajnie gdyby był) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mi się wydaje, że te "zdarzenia losowe" będą przez nas kontrolowane, na przykład chcesz, by sim się utopił, idziesz zmęczony popływać, no meteor w ciebie nie walnie, chyba, tak jak w ts3, ale tam trzeba było dużo przez teleskop lukać, czy coś takiego.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|