![]() |
#742 |
Guest
|
![]()
Jak facet był w łóżku, to ono zniknęło i pojawiło się na ulicy w powietrzu
![]() Babka uczyła małe dziecko korzystać z toalety, a ono zamiast siąść na nocnik, siadło w babki brzuchu XDDDD Ostatnio edytowane przez Sherlock : 14.11.2009 - 10:44 |
![]() |
![]() |
#743 |
Guest
|
![]()
U mnie nagle dziecko zniknęło xD Tak po prostu wyparowało z kołyski! Kołyska jest, a dziecka brak xD
|
![]() |
![]() |
#744 |
Reputacja: 10
|
![]()
mojemu simowi odbiło i reszta domowników uciekła z domu o.o. dziwne, bo jak ponownie włączyłam grę (po zapisaniu) to wszyscy byli i nikt się nią nie przejmował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
|
![]()
a ja miałam pokojówkę. myła mi akwarium do 17 xd bo się chyba gra zacinała, a miałam też opiekunkę do dziecka, która jej pomagała, i moja nastolatka też czasem ;p bezsensu
a miałam też taką sytuację, że użylam kodu coś tam enabled true czy coś i mi się gra zepsuła. pokazywało się okienko ERROR i wgl jakieś niezrozumiałe rzeczy i niemogłam gry zapisać ani jej wyłączyć o.O musiałam zrzucić ją na pasek i zamknąć prawym klawiszem Eek Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 14.11.2009 - 08:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#747 |
Guest
|
![]()
A u mnie było dwuosobowe łóżko i tam facet spał a kamere miałam obruconą z boku łóżka.
I on miał już pełen pasek energii i nagle tak co pochwile podnosił się i trzepał rękami. I ja zastanawiałam się czemu on tak robił i już myślałam, że sim mi się zaciął. Patrze, a tam, gdzie było wyjście z łóżka leżała jego kochanka, która zamdlała. Hahaha ![]() I jeszcze raz zaprosiłam dyra szkoły prywatnej on wysiadł i gdzieś poszedł, a tam z boku był licznik czasu jego wizyty i w końcu dziecko się nie dostało ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Guest
|
![]()
U mnie w rodzinie była matka i dziecko. Podczas gdy matka chodziła do pracy to przychodziła opiekunka. I zamiast zajmować się dzieckiem ona pływała w basenie. No to się zdenerwowałam i skasowałam drabinkę. Umarła w wodzie, ale jej duch, który przychodził był biały i miał okropnie czerwone oczy.
A gdy mamą dziecka zadzwoniłam aby zatrudnić nową opiekunkę, pojawiła się jakaś nowa i powiedziała coś takiego: "Część xxx. Jak idzie praca? Mam przyjść teraz czy anulujemy terminarz?" Zupełnie jakby tamta nie istniała o_O |
![]() |
![]() |
#749 |
|
![]()
Oo dziwne o_O. a ja miałam coś takiego:
Miałam na studiach parę. Chłopaka i dziweczyne i oni byli zeręczeni. Mieszkali w akademiku. Ale 'moveObject... - em' zrobiłam im jeden pokój (z dwoma parami drzi, tymi co pojawia sie obrazek z osobą) w pokoju 'wspólnym'. No więc.. skoro to była para to mieli podwójne łóżko;D I czaicie, że simka zaszła mi w ciąże??;/ A tam nie ma nawet opcji ' postaraj sie o dziecko' ... jest tylko opcja ' bara-bara' a najlepsze jest to że urodziło się dziecko-kosmita... a dodam ze simka nie była porwana przez kosmitów... więc jakim cudem zaszła w ciąze NA STUDIACH i urodziła KOSMITĘ???? Chore....;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Guest
|
![]()
A ja pamiętam jak grałam kiedyś w Miłowie w rodzinę Hak i im urodziło się dziecko ( dziewczynka ) i tak nie za bardzo miałam czas zajmować się niemowlakiem bo oni chodzili do pracy i wgl xD pewnego dnia przyjechała babka z opieki społecznej i zabrała dziecko o.O ale dziwne było to że kiedy ta baba niosła to dziecko do swojego auta to wogóle go nie miała w rękach ... mama Hak zaczeła płakać jak przecież miała to dziecko w rękach ! o.O hehe nigdy tego nie zapomnę xDD P.S sorry za powtórzenia.
O ! właśnie mi się przypomniało że w tej samej rodzinie ta mama Hak kąpała ego niemowlaka a potem nie miał na sobie pieluchy a powinien mieć tylko była cenzura xD albo dawno temu kiedy grałam w inną rodzinę to taka nastolatka przeszła przez ścianę O.O xD. Ostatnio edytowane przez Samusia122 : 22.01.2010 - 13:09 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|