![]() |
#751 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=DO0Su9mKIwA Te "natryski" można wstawiać do basenów, stawków no i do tych fontann. Można też postawić kawałek fundamentu i na nim zbudować fontannę. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#752 |
|
![]()
Drażni mnie gra w Brigdeport, ale nie chcę rezygnować z klubów, dyskotek. Czy w każdym innym mieście mogę umieścić te obiekty? Czy będą pojawiały się tam osobistości, paparazzi, wampiry etc..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Guest
|
![]()
no pewnie że możesz
![]() osobistości i wampiry pojawią się po pewnym czasie gry.i raczej na początku będą to gwiazdy z jedną,dwoma gwiazdkami. |
![]() |
![]() |
#754 |
|
![]()
Budynki też spokojnie można tam umieścić. Ja mam w Sunset Valley Kujona i coś jeszcze, ale nie pamiętam, bo od bardzo dawna siedzę w BP. Nie spodziewałam się, że mi się to miasto spodoba. Z reguły oglądałam tylko nowe miasta, ale grałam SV. A tu proszę, niespodzianka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
|
![]()
Chcę spróbować pograć w innym mieście, ale wykorzystując funkcje PZ. Zobaczymy, czy mi się spodoba. Postanowiłam pobrać Riverview, nie wiem, dlaczego wcześniej tego nie zrobiłam. Dziękuję za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Guest
|
![]()
mnie Riverview nie działa,niestety
![]() uwielbiam Barnacle Bay i szczerze Ci je polecam - dobrze się nadaje do "zaadoptowania" jako namiastka Bridgeport ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
|
![]()
Tyle, że Riverview jest za darmo, a za Barnacle Bay trzeba zapłacić, lub bawić się w piracenie. Mnie tam to miasto, patrząc ze screenów i filmików, na kolana nie rzuciło. Riverview mi działa. Pobrałam zaraz na początku, jak gra wyszła, i mam do dzisiaj. Jest zainstalowane ale w nie nim gram. Ja tylko stamtąd wzięłam Dona Lotario dla Kasandry Ćwir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Guest
|
![]()
jakie płacić,co płacić - tylko uczciwi bądź głupi płacą
![]() ja uwielbiam Barnacle,jest takie nadmorskie,sielankowe,i nieco egzotyczne. aczkolwiek czekam na jakąś typowo tropikalną okolicę od EA |
![]() |
![]() |
#759 |
|
![]()
Co do płacenia, to się z tobą nie zgodzę. Co by było, gdyby nikt nie kupował, a wszyscy ściągaliby piraty... Z resztą, to podejrzewam, że na forum rozgorzałaby burzliwa dyskusja, gdyby jeden użytkownik ukradł drugiemu zdjęcie, a to przecież tylko zdjęcie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Guest
|
![]()
Co do Barnacle Bay, przyznaję się mam je"nieoficjalne". Uważam, że za taką wyspę te 1600 SP to trochę za dużo. Muszę je lekko przerobić, powstawiać tam kluby, bo otoczenie ma potencjał. Po przesiadce z Bridgeport wszystko wydaje się takie zielone, świeże, woda niebieska, zupełnie inaczej.
Ostatnio edytowane przez Ilona : 14.01.2011 - 11:45 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|