![]() |
#751 |
Reputacja: 10
|
![]()
grałam sobie rodzinką w której była matka w ciąży. no i mi nagle na nią przybliżyło - myślałam, że będzie rodzić, ale nie. zaczęła chichotać. wróciłam do grania innym simem. znów mi na nią przybliżyło. teraz chodziła w kółko, a nastolatka obok płakała. po chwili tak jakby upadła, przyszedł mroczny kosiarz. wyskoczył komunikat, że umarła na innej parceli :o.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#752 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy to jest dziwne ale chyba bardziej błąd w grze.
To mi się zdarzyło dawno więc nie pamiętam jak to się stało ale w którejś z rodzin z których stworzyłem (2 dzieci + rodzice) simce do tyłu się ręce wygięły normalnie były wyprostowane i tak do tyłu odchylone (nawet gdy dziecko uczyła chodzić ![]() Nie dam screena,bo,jak już mówiłem,było to dawno. |
![]() |
![]() |
#753 |
|
![]()
@up: to mi się zdaję , że błąd.Pewnie to co mi się stało to już było ale mi dziecko nie dorastało przez kilka dni.. ;D
![]() |
#754 | |
|
![]()
Więc teraz jaa
![]() Historia zdarzyła mi się przed chwilą i spotkałam ją pierwszy raz. Posiadam dodatek "Cztery pory roku" Po uruchomieniu go i wejściu w rodzinę Gryszan z córką Marianną i mamą Moniką grałam sobie normalnie.Monika pojechała do pracy,a ponieważ Marianna się nudziła postanowiła zmienić porę roku za pomocą (tego zmieniacza pogody z pkt.aspiracji) z jesieni na lato.Nagle..z nieba zaczeły lecieć płonące kule ,a moja simka zaczęła się drzeć biegała w około palącego się zmieniacza pogody i nagle się zapaliła. ;D @Edit: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Psychosis : 12.02.2010 - 16:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
@up: to normalne. Tak się dzieje kiedy sim nie ma platynowej aspiracji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Guest
|
![]()
Pamiętam jak kiedyś w domu zrobiłam pożar. Simy panikowały. Kazałam jednemu z nich (miał na imię Mariusz) wybiec z pokoju. Oczywiście przebiegł przez największy ogień. Bardzo chciało mu się spać, więc kiedy tylko wybiegł to zemdlał. A kiedy się obudził, zaczął się palić. o_O
Inna sprawa to gdy robiłam zdjęcie w otoczeniu. Zrobiło się, ale na 1/4 zdjęcia pojawił się cień portretu jakiegoś gościa. A ja tam żadnych rodzin nie miałam. Nie dało się rozróżnić oczu, nosa itp. wszystko było w jednym kolorze (niebieskim). |
![]() |
![]() |
#757 |
Guest
|
![]()
Wszedłem do rodziny i zobaczyłem, że simowie "wymienili" się celami życiowymi, mają tylko po dwa pragnienia i dwie obawy o.O
|
![]() |
![]() |
#758 |
Guest
|
![]()
mi kiedyś sim grabiami liście sprzątał i te liście się zapaliły i sim umarł
|
![]() |
![]() |
#759 |
Guest
|
![]()
A u mnie sim wyszedł na pole w czsie deszczu i tak jak by ulica go pochłoneła tylko głowe było widać i ta głowa w kałuży i po chwili przyszedł mroczny kosiarz i wiadomość ze sim taki i taki nie zyje . Dziwne co nie ??????????
|
![]() |
![]() |
#760 |
|
![]()
Wchodzę do rodzinki, patrzę na ocenki simki: 4+. Simcia wraca ze szkoły. Nie przynosi pracy domowej, ani nie patrzy w oceny. Wchodzę w jej oceny a tam: 6+. ;o
Mój sim idzie na parcelę publiczną, a tam cała ulica w autobusach szkolnych <lol>
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|