![]() |
#762 |
Guest
|
![]()
:o Ja bym prosił o poradę mnie pojawia się taki komunikat po Angielsku "Mam Angielską wersję" jak mam smoka i mi pisze Yes i No jak zaznaczę Yes to somok idzie sobie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Guest
|
![]()
Ja widziałam czrnego smoka na zdięciu w necie! <_< <_< <_<
|
![]() |
#764 |
Guest
|
![]()
Wróbelku!
To pytanie wyskakuje Ci i pyta CZY CHCESZ ABY TWÓJ SMOK ODSZEDŁ? I jak klikniesz Yes to odchodzi ![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Guest
|
![]()
magi, jesteś nowa ale pamiętaj, jest taka opcja "edytuj" żeby zmienic posta i nie pisac pod kilka rząd
![]() Wróbelku, ale ja zabardzo nie kumam, kiedy ci sie to pojawia??Jak smok dorasta z kołyski?? |
![]() |
#766 |
Guest
|
![]()
PYTAJCIE wiem wszystko o simach!
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Guest
|
![]()
:o Właśnie przed chwilką jak grałem to się zakapowałem o co chodzi (mam fioletowego smoka) i kilka pytań
-Czy smoki dorastają -Czy można je wytresować -I po co są wogóle ? ![]() Dzięki Megi za podpowiedz !! ![]() |
![]() |
#768 |
Guest
|
![]()
Tak?Naprawde? :lol: A czytalas regulamin?To sobie przeczytaj i dopiero tu wróć..pozatym po co nam to wiedzieć?To nie temat "czy wiesz wszystko i simach" Ja wiem wszystko o mojej mamie, no i co z tego.... <_<
EDIT: -nie dorastają -chyba raczej nie mozna -sa jako zwierzątka, tak jak np.pies czy kot ![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2) niby tak... ale do końca teo stwierdzić nie można... w każdym razie z czasem mój fioletowy smok przestał gryźć simów przy zabawie 3) dla magicznych składników - smoczych łez i łusek, i dla zabawy i dlatego że fajnie wyglądają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#770 |
Guest
|
![]()
Smoki dorastają!!!!!!!!!!!
Wszyscy tak mówią!!!!!!!!!!!! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|