|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
W mojej rodzince wybuchł pożar. Były w domku 2 kobiety i 2 mężczyźni.
Jedna kobieta zaczęła gasić ten pożar. W pewnej chwili ta simka zaczęła się palić i nagle ... odwróciła się i wyszła z płomieni i dalej gasiła pożar ![]() Moja simka pojechała do Showbiznesu, i przyjechał "Barman Wojciech". Wysiadł z auta i ... po prostu stanął na środku ulicy i nie ruszał się. Nie dało się z nim rozmawiać, w ogóle nie można było na niego kliknąć ! W związku z tym, że stanął na środku ulicy spowodował korki ! Moja simka miała 5 zwierzaków. Kazałam jej dać im jeść. Simka podeszła i wywróciła się na placy jak zwierzęta. Trwało to sekundę i wróciła do pierwotnej postaci. P.S : Jak znowu to się zdarzy do dam Screena. |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
U mnie kiedyś był złodziej i ukradł kołyskę z dzieckiem... Tylko ze akurat wtedy nie wystarczyło kasy na alarmy I dziecko przepadło...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ja jak kiedyś tworzyłem rodzinę to akurat mama zawołała mnie na obiad. Więc szybko dokończyłem rodzinkę i włączyłem otoczenie. Wracam z obiadu, a tam z tej rzeki wynurza się jakiś statek i był taki huk i po chwili ten statek znowu się zanurzył.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A ja jak grałam w simsy weszłam w 2 okolicę do takiej rodziny co miała dom u dołu ekranu. I w tej chaupce taką śmieszną dziewczyną klikłam na dywan i wyświetliła się opcja ,,zabaw się" czy coś w tym stylu. Nie wiedziałam co to jest więc klikłam ale ta opcja sama mi znikła ;/ Kto wie co ona mogła znaczyć ? Znaczy wiem co ona mogła znaczyć, ale czy tak mieliście ?
Na wakacjach miałam tak samo z dywanem w hotelu i też ta opcja znikła. Ostatnio edytowane przez Reserved : 30.01.2010 - 20:00 |
|
|
|
#8 |
|
|
Kiedyś mój sim umierał ze starości, to jego córka powiedziała ''Shit*''
I przyszedł jej mąż i powiedział ''Damn*'' <hahaha> xDShit - Yyyy... K**** xd Damn - Cholera xd |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja miałam w ogrodzie atak żab
Dało się je tylko pocałować i nic więcej, a raz z tego tortu ze ŚŻ wyszła mi jakaś różowa małpa chyba Zośka z dżungli czy coś takiego xD
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
ROY a może to Latający Holender xD
A moja siostra urządziła kiedyś balangę. I na początku była tam gwiazda a później przyszedł mim :x |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|