![]() |
#762 |
Guest
|
![]()
stotko dziękuję bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Guest
|
![]()
Co do tych umiejętności, to jest tak, że uczysz się jednorazowo do zapełnienie tego paska.
Jak już skończysz naukę, pojawia się komunikat co daje zdobyta umiejętność. No i pojawia się to we wspomnieniach. Są takie : fizjologia wychowywanie dzieci opanowywanie gniewu zabezpieczenia przeciwpożarowe porady dla par dożywotnie szczęście |
![]() |
![]() |
#765 |
Guest
|
![]()
Tak jak zwierzak..nie ma punktów tylko jak się uczy np.panowania nad gniewem to pojawia się wspomnienie,że umie na nim panować
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Guest
|
![]()
Nie moge sie doczekac tego dodatku....
Jest tam magia i (a na to najbardziej sie ciesze...) te ''prawie-zjadajace-partnera''-pocalunki ![]() ![]() Mowilam juz ze nie moge sie doczekac? ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Guest
|
![]()
Nie prawie zjadające..
Ssij twarz.. xD |
![]() |
![]() |
#768 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zasady przeciwpozarowe - sim umie lepiej gasic pozar i nie wpada w panike, gdy on wybucha opracowywanie (albo opanowywanie) gniewu - gdy stanie sie cos złego, to szybciej sobie z tym radzi lub jest spokojny caly czas dozywotnie szczescie - wysoka aspiracja utrzymuje sie dluzej fizjologia - latwiej zlapac dobra kondycje i dluzej utrzymuje sie dobra forma pomoc parom - opcja "napraw zwiazek z..." jesli cos sie zepsuje wydaje mi sie, ze wychowywanie dzieci bylo juz w CW. Cytat:
![]() moja sasiadka wczesniej byla cicho, tylko nagle ja cos tak naszlo i halasowala co chwile ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#769 |
Guest
|
![]()
OK sorry,mowilam ze bylam na tej stronie co ginny,ale nie moglam lepiej przetlumaczyc..
![]() A moze masz jakies zdiecie? |
![]() |
![]() |
#770 |
Guest
|
![]()
Bjork wrzucala zdjecie nowych pocalunkow w swoim temacie z simowym osiedlem
![]() http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46152 tutaj |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |