![]() |
#761 |
Reputacja: 10
|
![]()
Barnacle Bay. Hm. Do oficjalnego raczej nie uzyskam dostępu.. ALE poszukam
![]() Gdy dawno temu byłam na tym forum, surowo zakazane było pisanie o piratach, czy to wciąż obowiązuje..? Riverview mi nie działa, a szkoda. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 |
|
![]()
Ja mam Riverview pobrane z oficjalnej strony. Pobrałam zaraz po wydaniu podstawki i wszystko działa. Miasta są podobno problemowe. Jeśli jest miasto "pirackie", to tym bardziej trudno je zainstalować tak, by działało. Z resztą, to z obiektami Store są problemy i nawet ludzie mający oryginalne wersje mają z nimi problemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Guest
|
![]()
Wczoraj pobrałem Barnacle Bay i powiem wam szczerze że jest bardzo fajne takie wakacyjne,myślałem że będzie to takie pirackie a ta właśnie nie ma dużo piratów,jest o wiele lepsze od Riverview.
Edit: Tutaj macie mój filmik jak wygląda Barnacle Bay http://www.youtube.com/watch?v=BrL8hVNzLkY Ostatnio edytowane przez MaTi14191 : 15.01.2011 - 10:12 |
![]() |
![]() |
#764 |
|
![]()
Ciekawie. Podobno tam mieszkają siostry Kaliente? Można by je przenieść do Riverview, to Don Lotario miałby towarzystwo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
|
![]()
Barnacle Bay niestety mi nie działa.. Gdy sie instaluje wyskakuje, że mam źle zaktualizowaną grę. No cóż, szkoda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Guest
|
![]()
Witam
Mam takie pytanie czy da się w jakiś sposób zmniejszyć poziom sławy ? a jeśli tak to w jaki sposób ? Próbowałem się kłócić, bić się, szperać w śmieciach i nic. Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.01.2011 - 11:15 |
![]() |
![]() |
#768 |
Guest
|
![]()
Niestety nie da się.Możesz zarabiać publiczne kompromitacje,wrogów,być nielubiana/ny ale poziom sławy może tylko wzrastać.
Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.01.2011 - 11:15 |
![]() |
![]() |
#769 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
|
![]()
Ja mam takie pytanie: jeżeli mój sim będzie miał dziecko z nieprawego łoża to to dziecko będzie mieć jego nazwisko czy matki z, którą mieszka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|