![]() |
#762 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wymieszałam dzieci z młodymi dorosłymi, tego było trochę więcej, ale nie pobierałam wszystkich. ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dlaczego do cholery sporo simów na screenach ma czerwoną skórę? O_o Czyżby jednak jakiś "stwór"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Guest
|
![]()
fajne okulary
![]() czerwoną skórę można było ustawić od samego początku i najwidoczniej komuś się bardzo spodobała ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up: wiem, że można, kolor skóry wampira też można. W każdym razie te czerwone simy są paskudne i psują całe screeny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale ekstra =DDDDD !!
te lozka pietrowa sa GENIALNE, no i slizgawka wodna... i ten wymyslony przyjaciel - jest troche przerazajacy i wyglada jak laleczka voodoo. haha, a bara-bara w prysznicu jest najlepsze XD no i nie moge zapomniec o nowych ciuszkach, swietnie wygladaja. a te okulary sa czadreskie :> oglonie na + i podoba mi sie ![]()
![]() |
#767 |
Guest
|
![]() ![]() Może ktoś już widział, ale i tak wstawię - ikona dodatku. Gdzieś pisało, że prawdopodobnie każdy wymyślony przyjaciel ma inny wygląd... Ostatnio edytowane przez Chiyano : 19.04.2011 - 16:02 |
![]() |
![]() |
#768 |
Guest
|
![]()
Ciekawi mnie jedna rzecz. Czy w każdym prysznicu będzie można robić bara-bara, czy tylko w tym nowym, który, jak wnioskuję, dochodzi w Pokoleniach. Musi to także ciekawie wyglądać po zdjęciu cenzury, tak jak bb w jacuzzi
![]() edit: Ikonka jest super, podoba mi się ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Guest
|
![]()
Ta...ciekawe jak to będzie wyglądało pod prysznicem bez szyb
![]() Owłosenie na klacie jeszcze jeszcze,ale na plecach...brrrrr.A lalka super lepiej niż robot,którego możnabyło do tej pory stworzyć. A już czerwiec!!!! |
![]() |
![]() |
#770 |
Guest
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=S5d57...layer_embedded
A widzieliście Gameplaya ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|