![]() |
#771 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#772 |
|
![]()
Wiecie co ludzie, miałam taki problem, że mi się jeden dom nie chciał zainstalować. Przerobiłam dom Agnieszki Zadek a potem chciałam go przenieść do innego miasta. No więc zrobiłam tak, że go spakowałam do pliku i chciałam zainstalować, ale nie chciał się pojawić w grze. Wiadomo, że domy pojawiają się w katalogu Library. Nie pojawiał się tam plik z tym domem, ale za to pojawiał mi się plik packages w DCBackup. Przeniosłam więc go ręcznie i się pojawił... Dziwne co? Ciekawe, czy można mu zmienić nazwę i będzie się wciąż pojawiał. Muszę spróbować. Pozdro Simsomaniaki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Guest
|
![]()
Dawno mnie nie było, jeszcze nie pisałam o karierze, ale grę oczywiście zakupiłam.
Na początku ( tak jak zwykle) fala entuzjazmu. >O Boże! Można tutaj wchodzić do remizy!< Pralki to było extra, zadania też. Ale szczerze mówiąc, to... wkładanie ciuchów do pralek, wyciąganie, wkładanie do suszarek i tak w kółko i w kółko, zaczęło mnie cholernie denerwować. Podobnie było z zadaniami for example dla stylistki. To wszystko zaczęło robić się powoli nudne. Tak samo jak oglądanie w kółko tego samego filmu lub żucie ciągle i jednej gumy do żucia. Zapewne w końcu znów ruszę 4 litery, aby pójść po płytę i zagrać w simsy. Zapewne znów wywoła to u mnie radość,ale w tej chwili jestem znudzona. |
![]() |
![]() |
#774 |
Reputacja: 17
|
![]()
Gram w TS3 Kariera od premierowego piątku i jeszcze ani razu w fali entuzjazmu nie brakło mi chęci do gry. Jedynie raz się zdenerwowałem, gdy mój Sim detektyw Jakub utracił cały postęp swojej ciężkiej pracy, by zdobyć cel życiowy. Celem życiowym jego jest "Rozwiązać 35 spraw detektywistycznych" miał już rozwiązanych 15, ale postanowiłem stworzyć mu sąsiadkę (przyszłą żonę)
![]() ![]() ![]()
![]() |
#775 |
|
![]()
Ja byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego dodatku, ale jestem naprawdę mile zaskoczona. Nie spodziewałam się, że Kariera mi się tak spodoba. Zresztą, to jeśli czytaliście ileś tam ostatnich stron, to mogliście przeczytać moje bardzo sceptyczne komentarze, jeszcze przed premierą dodatku. Wymarzone Podróże mnie solidnie rozczarowały, wprowadziły też sporo bugów do gry. Dlatego bałam się wywalać kaskę na Karierę, ale widać, że EA się tym razem przyłożyła... dla odmiany. Jak na razie nie podoba mi się tylko pewien element prania. Przed premierą informowano nas, że można zanieść pranie do pralni publicznej, jeśli się nie ma w domu pralki. Okazało się to jednak, niestety, bzdurą. Jeśli nasza rodzina nie ma kosza, pralki, suszarki lub sznurków do suszenia, to po prostu nie pojawiają się stosy brudnych ubrań. Nie ma więc sensu budować pralni publicznej. A szkoda, to byłby naprawdę fajny element gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Guest
|
![]()
anie_1981
ja juz zanosilem pranie do pralni.. jak nie mialem kosza i pralki oraz suszarki, to ciuchy pojawialy mi sie w moim plecaku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
|
![]()
A mnie wkurzają okazję na wykonanie rzeźby dla kogoś. Robię rzeźbę, chcę ją dać, a tam, że nie mam wszystkich potrzebnych rzeczy w wyposażeniu O.o. A tej rzeźby nie mogę wrzucić.
Gra jest fajna, ale stylista nudny, jak i projektant. Jak grać tatuażystą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 | |
|
![]() Cytat:
![]() A co do tatuażysty to chyba nie da się zostać, ale jak kupisz krzesło do tatuaży to możesz robić innym simom.
![]() |
![]() |
#779 |
|
![]()
A mnie ogólnie w simsach wkurza to, że jak mają jechać samochodem to auto przeskakuje z garażu na ulice a sim też przenosi się nie wiadomo jak do środka. w sims 2 może nie dało się przemieszczać po mieście, ale przynajmniej sim szedł do garażu, wsiadał i wyjeżdżał...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Guest
|
![]()
Ale dzięki temu można sobie podjazd postawić gdzie się chce - na brzegu działki, przed domem, za domem, zrobić sobie wjazd z boku, w piwnicy, pod kątem prostym albo po skosie... to pozwala na wiele. A jakby była animacja to znowu byłyby ograniczenia jeśli chodzi o umieszczenie podjazdu.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|