![]() |
#772 |
Guest
|
![]()
Świetne zdjęcia, już nie moge się doczekać. Wydaje się że będzie to najlepszy dodatek jaki do tej pory wyszedł
|
![]() |
![]() |
#773 |
Guest
|
![]()
No to już wiemy jak wygląda ten kawał z komputerem. Nawet fajne. Włączamy sobie komputerek, a tu POTWÓR!!! xD
|
![]() |
![]() |
#774 |
Guest
|
![]()
tutaj są nowe zdjęcia,a jak ktoś zna niemiecki,to może sobie poczytać-spróbuję jutro trochę przetłumaczyć http://www.simtimes.de/specials/ange...-lebensfreude/ -wejdźcie w kategorie,bo to są pytania-odpowiedzi odnośnie dodatku...skreślam dni w kalendarzu,od m-ca nie grałam...znudziły mi się simy,wiec ciesze się na nowy dodatek
|
![]() |
![]() |
#775 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi się ta laleczka podoba... Wygląda jak szmaciana, w sam raz dla dzieci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
|
![]()
http://www.simtimes.de/images/artike...de_kbmodus.jpg
fajna ta pufa. na innym zdjęciu lepiej ją widać, ale nie da się skopiować adresu obrazka. podoba mi się też pomysł z wymyślonym przyjacielem ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
|
![]()
Ojjjj, zapowiada się bardzo fajnie, ja mam nosa do dodatków, tak jak "przepowiadałem, że PZ będzie klapą w porównaniu do tego, co zapewniali twórcy i co wydawało się oczekującym graczom ,tak teraz przepowiadam, że to będzie świetny dodatek
![]() Podoba mi się opcja z długością życia. Owłosienie nie wygląda najlepiej. I coś jeszcze ważnego chciałem napisać, ale z głowy mi wyleciało bo za bardzo zająłem się screenami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Guest
|
![]() ![]() jakaś sypialnia. ![]() filtr obiektów z dodatków. Po tych wszystkich screenach widzę dużo obiektów dekoracji ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Reputacja: 11
|
![]()
mi bardzo sie podoba to ustawianie długości życia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |