Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.09.2013, 20:07   #771
Ilona
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

konczac Wasz offtop na temat odnosnie wygladu dwojkowych simow dodam,ze brakuje mi mozliwosci upiekszynia simow z ts2,gdzie mozna bylo nakladac kilka warst "podru" czyli kilka rozych upiekszyczy na raz i przede wszystkim dwojkowe simy wygladaly tak samo w CAS i w grze,gdzie w trojce tego nie ma,juz to poprawili,ale nie tak,abym byla zadowolona.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.09.2013, 20:08   #772
Agor-ia

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Mroczny Pan Skromności Zobacz post
up - z Twojej wypowiedzi wynikało, że nie da się zrobić pięknych simów w dwójce, co jest nieprawdą W trójce, owszem, też się da, ale moim zdaniem simy bez żadnych dodatków lepiej wyglądają w dwójce

O, zapomniałem całkiem o tych animacjach Już zacieram łapki, może jakiś filmik będzie xD

Piękno jest subiektywnym pojęciem Np. dla mnie piękny to może być tygrys syberyjski, a nie sim Poza tym moja wypowiedź była nawiązaniem do tego, co napisała moja poprzedniczka o realistycznych simach w 2.

edit: też liczę na czwórkowy filmik

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2013, 21:03   #773
anie_1981

Filmik z animacjami byłby bardzo wskazany, coś niecoś już pokazali na dzienniku twórców. Podobały mi się animacje które tam były. Np. ten spontaniczny "potrząs głowy" faceta który siedział i gadał z laską w bereciku.

Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.09.2013 - 21:36
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2013, 21:22   #774
Kerbi

http://simsvip.com/2013/09/16/sims-4...simgurugraham/ I to by było na tyle. :/ Podobnie jak pani z simsvip, ja również nie zaufam już żadnej prasie simowej. Uwierzę tylko w to, co usłyszę z ust twórców, bo to jest po prostu jakiś ŻAL - jak można było dopuścić fałszywe info do publikacji? I to już nie pierwszy raz! Nikt tego nie czyta?
Pocieszające jest to, że losowe śmierci jednak się pojawią. Oby tylko informacje o włosach okazały się prawdziwe, bo już tak się nakręciłem na to wszystko...

Btw, informacja o braku CASta potwierdzona na 100%...

Edit: Będzie "Woohoo skill"
Ogólnie polecam śledzić gościa https://twitter.com/SimGuruGraham, bo teraz sprostowuje na Twitterze info, więc dostajemy w końcu coś pewnego.

Edit 2: Akurat jak napisałem o tym, to facet przestał tweetować W każdym razie popieram to: http://www.twitlonger.com/show/n_1rmq1q9 Pani z simsvip to moja bohaterka! xD Cała prawda o EA i tych ich "niusach". Ale nie mam zamiaru się tym irytować, raczej powinienem przyzwyczaić się do takich zagrywek. Czekam na środę.

Ostatnio edytowane przez Kerbi : 16.09.2013 - 21:43
Kerbi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2013, 22:34   #775
anie_1981

Całe szczęście, że nie zamierzam kupić tej gry, bo teraz strzelałabym wykład o przydatności CASta w grze... Wszyscy wiemy, jakie to "Magiczne Narzędzie" jest fantastyczne... Pewnie do wszystkiego da się przyzwyczaić, ale o ile do dobrego łatwo się przyzwyczajamy, o tyle do złego... o wiele trudniej...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.09.2013, 09:50   #776
Agor-ia

"Woohoo skill" chciałabym coś więcej o tym!
A informacje o włosach jakoś od początku mi śmierdziały i osobiście bym się nastawiała na najgorsze

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

stare 17.09.2013, 11:50   #777
simka334player

Witajcie,
Ciekawe że gra może budzić całkiem realne emocje!
A to jest właśnie to na co czekam w czwórce.Emocje! Grafika jest dla mnie ważna ale bez przesady. Gram w dwójkę i kanciastość simów w Create a Family zupełnie mi nie przeszkadza.
Czego mi zawsze brakowało w dwójce, natomiast ,to właśnie rozbudowanych emocji. Chciałam, żeby sim reagował na wszystkie przykre lub miłe rzeczy ,które dla niego zgotowałam. Mam nadzieję że tak bedzie w czwórce.
anie 1981 napisała że jej stosunek do nadchodzącej czwórki jest zupełnie neutralny, podobnie ze mna było w przypadku trójki. Teraz jest inaczej ; czekam na czwórkę ( mam nawet preorder!). Po trójce mam taki niesmak jak po zjedzeniu czegoś paskudnego i oczekuję że czwórka to naprawi.
Ciekawi mnie jeszcze cos innego. Mówiono że można suwakami regulować wysokość ścian i fundanmentów. Jak sie bedzie do tego miało mieszczenie sie simów w takich pomieszczeniach? jak zrobie np drugie piętro niziutkie?Domek bedzie ładnie wyglądał ale jak to ma być z jego funkcjonalnością?
Cokolwiek by nie było , dopasuję sie do czwórki. Bo jedno podstawowe kryterium zostało spełnione. Simy są ładne. Żeby tylko dziedziczenie było co najmniej takie jak w dwójce. No i żeby dzieci były tak samo ładne jak ich rodzice. A nie jak te biedactwa z trójki.
stare 17.09.2013, 12:21   #778
marandile

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał simka334player Zobacz post
Mówiono że można suwakami regulować wysokość ścian i fundanmentów.
Gdzieś wyczytałam/usłyszałam, że będą 3 wysokości ścian - normalna, wyższa i najwyższa
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.09.2013, 15:16   #779
Levkoni

No akurat to nawet zostało zaprezentowane już na jednym z filmików dawno temu ;p
stare 17.09.2013, 15:38   #780
Agor-ia

Cytat:
Napisał simka334player Zobacz post
(...) Żeby tylko dziedziczenie było co najmniej takie jak w dwójce. No i żeby dzieci były tak samo ładne jak ich rodzice. A nie jak te biedactwa z trójki.
Właśnie, chciałabym, żeby coś powiedzieli o dziedziczeniu. Jak dla mnie jest to jeden z ważniejszych elementów gry i, oczywiście, nie ma ani słowa na ten temat. No i chciałabym wreszcie zobaczyć inne grupy wiekowe. Ciekawa jestem, jak będą zrobione niemowlęta, tzn. czy wypuszczą je z tych kokonów A w kontekście emocji to najciekawszy pewnie będzie nastolatek. Burza hormonów, te sprawy

Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania