![]() |
#771 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
a Panel użytkownika -> Edytuj opcje -> na samym dole masz język forum, zmieniasz na polski i klikasz "zapisz zmiany"? może tak śmignie?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#772 |
Reputacja: 12
|
![]()
O.o to jest dopiero ciekawe... Rainbow tak jak piszesz tak zrobiłam i pisze że mam po polsku, ale strona cały czas ma wybrakowane zdania. Spróbuje jeszcze sposobu Liv ale wydaje mi sie że juz tak zrobiłam i nie wiele to dało.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Jest mnóstwo takich działów, które są od dawna nieaktywne. Forum potrzebuje generalnych porządków, nie tylko tego jednego działu
![]()
![]() |
#774 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Pola "jakie gry z serii[...]" zostały usunięte z rejestracji. Pole anty-botowe zostaje, podobnie jak informacja do niego dołączona. Testowaliśmy różne możliwości i ta opcja najlepiej się sprawdza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Według Ciebie ten jest najmniej potrzebny, według mnie inny. Ktoś inny powie, że jeszcze inny. Dlatego forum ogółem potrzebuje porządków, bo żaden dział nie jest ważniejszy od drugiego
![]()
![]() |
#776 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Już kiedyś łączyliśmy/usuwaliśmy kategorie na forum(ktoś pamięta osobne działy dla każdego dodatku?) więc można by było spróbować znowu coś zrobić w tym zakresie. Przykładowo osobiście nie jestem przekonany do ilości kategorii w działach ze zdjęciami, za to wysunąłbym na wierzch forum OJSG(no bo czemu mają być schowane, skoro takie fotostory jest na stronie głównej, a ma mniej aktywnych tematów?).
Ostatnio edytowane przez Caesum : 26.12.2015 - 20:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Jeśli to cokolwiek wniesie do tematu, to sądzę, że samo łączenie albo usuwanie działów nic nie da, bo posprzątać trzeba też wewnątrz działów. Jakiś czas temu wrzucałam posta, chyba nawet do tego tematu, że dział w offtopie "Sport" jest nieaktywny i tematy są pozamykane. Na forum są tematy z 2008r. do których nikt nie zagląda i nikt z nich nie korzysta. Wiadomo, poradniki to poradniki, inna bajka, ale tematy na końcu offtopa albo przerwane fotostory sprzed 5 lat.. Była już czystka w działach ze zdjęciami, usuwano tematy, w których zdjęcia się nie wyświetlały, ale według mnie trzeba to wziąć nieco dalej i zdecydować, które nieaktywne tematy usunąć, bez uogólniania, a każdy wziąć jako pojedynczy przypadek. A to łatwe nie jest...
![]() |
#778 |
Reputacja: 21
|
![]()
Imo nawet niektóre poradniki są trochę z pupy (typu lista imion dla simów na przykład). No i w nazewnictwie tematów przydałaby się jakaś konsekwencja. Może to tylko ja, ale uśmieszki, jakieś dziwne znaki interpunkcyjne w nazwach tematów strasznie mnie drażnią. Nie mówię o zmienianiu wszystkiego, w twórczości użytkowników można im zostawić wolną rękę, ale już w tematach "wspólnych" warto by przeprowadzić lifting.
Plus tak jak wyżej, forum przydałoby się uproszczenie, szczególnie w offtopie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 74
|
![]()
zważywszy na znaczny spadek aktywności użytkowników na całym forum (i w offtopie szczególnie), sądzę, że można powywalać działy z offtopa, a jeszcze aktywne tematy wrzucić do głównego. Osobny dział pozostawić jeno dla gierek internetowych i ew. pomocy z internetem i komputerami. Poza tym w samym offtopie za dużo tematów jest przyklejonych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() Odkąd FTSN upadło i nawet ja przestałem patrzeć przez różowe okulary, że forum można jakkolwiek jeszcze rozwinąć to przestałem się trochę udzielać, ale wchodzę i czasem coś czytam. Tym razem może jednak się wypowiem. Jest jakikolwiek sens sprzątania działów? Kotelarsky (wybacz za ewentualnie niepoprawny Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 26.12.2015 - 22:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|