![]() |
#781 |
Reputacja: 17
|
![]()
Uuq. Tatuażystą można zostać tylko jak sam zainwestujesz w fotel itd., ale co ciekawe to możesz kupić na własność parcelę pod, np. studio tatuażu, bo mnie wyświetliło się, że mogę kupić Komis, czyli to samo byłoby z budynkiem czy tam parcelą przeznaczoną na studio...
![]()
|
![]() |
#782 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
|
![]()
Zgadzam się z Anie_1981... To byłoby już coś i bardzo duże urelanienie - jak na stan dzisiejszy... normalnie każde auto się teleportuje, a Sim jego brat również...
![]()
![]() |
#784 |
Guest
|
![]()
Ja jeszcze nie mam 'Kariery' i tu moje pytanie. Czy warto kupić i wydać te 70-80 zł? Czy gra robi się przez to bardziej urozmaicona?
|
![]() |
![]() |
#785 |
|
![]()
Madelaine... Moim zdaniem to ta gra/dodatek jest jak najbardziej warta uwagi. Ponadto nie żałuję ani trochę jego zakupu.... Wszystko mi się tam podoba... Dodatek posiada nieco urozmaiceń - zapewne nie stanie się nudniejsza.
![]()
![]() |
#786 |
Guest
|
![]()
I jak ten dodatek? Warto go kupić? Z tego co patrzyłam to weszły tylko nowe zawody...Czekam na odpowiedź
|
![]() |
![]() |
#787 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie tylko nowe zawody, ale także można sobie zrobić tatuaż, Sim inny może zmienić wygląd naszego, różne obiekty jak np. znak wyjścia ewakuacyjnego, rura do zjeżdzania, wynalazcość i wiele wiele innych. Najlepiej przeczytaj na necie, bo ja jeszcze nie wycisnąłem wszystkiego z tego dodatku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Guest
|
![]()
To nie są zwykle zawodu. W zwykłych simsach przyjeżdżało auto sim jechał do pracy, harował te sześć godzin i wracał. A tu tak jakby TY wykonujesz pracę za sima. Możesz nim kierować podczas niej, a przede wszystkim sim ci nie znika na połowę dnia. warto.
|
![]() |
![]() |
#789 |
|
![]()
Manianka:
1. Możesz robić pranie... Pojawiają się pralki, suszarki, sznurki zewnętrzne itd. 2. Dochodzą nowe zawody: Stylista, Detektyw, Strażak, Nauczyciel*, Tatuażysta**, Wynalazca, Rzeźbiarz, Doktor*** 3. * - Nauczyciel polega na tym samym schemacie co zawody z TS3 podstawy, Sim znika na cały dzień i przyjeżdża po pracy do domu. **- Tatuażysta... Nie możemy się zatrudnić w Salonie, gdzie wykonuje się tatuaże, ponieważ tylko przez wybranie opcji na ratuszu "Samozatrudnienie" można zostać "domowym" tatuażystą. *** - Doktor niczym się nie różni od zawodu lekarza, Sim dalej chodzi do szpitala z tym, ze teraz ma opcję wykonywania różnych badań i szczepień na Simach... 4. Dochodzą nowe umiejętności: wynalazczość, rzeźbiarstwo 5. Pojawia się opcja: "Samozatrudnienie", która polega na zarejestrowaniu Twojego sima w Ratuszu, gdzie dostanie luźną posadę, np. Ogrodnik, Twój Sim uprawia swój ogródek i musi sprzedawać swoje plony, aby awansować itd. 6. Dochodzą nowe fryzury i ubrania oraz meble... TO tyle co mi do głowy przyszło. Ja nie żałuję kupna dodatku... Uważam, że dobrze zainwestowałem pieniądze. ![]()
![]() |
#790 |
Guest
|
![]()
Manianka: Jeśli jesteś simomaniakiem to warto inaczej -nie (ja nim jestem), lub jak nie masz co zrobić z pieniędzmi to też warto
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|