Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.06.2010, 20:34   #781
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Uuq. Tatuażystą można zostać tylko jak sam zainwestujesz w fotel itd., ale co ciekawe to możesz kupić na własność parcelę pod, np. studio tatuażu, bo mnie wyświetliło się, że mogę kupić Komis, czyli to samo byłoby z budynkiem czy tam parcelą przeznaczoną na studio...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.06.2010, 12:28   #782
anie_1981

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Kyerme Zobacz post
Ale dzięki temu można sobie podjazd postawić gdzie się chce - na brzegu działki, przed domem, za domem, zrobić sobie wjazd z boku, w piwnicy, pod kątem prostym albo po skosie... to pozwala na wiele. A jakby była animacja to znowu byłyby ograniczenia jeśli chodzi o umieszczenie podjazdu.
Mnie by już urządzało, gdyby samochód znikał z podjazdu\garażu, pojawiał się na drodze i wtedy Sim by do niego wsiadał i jechał. Potem samochód się zatrzymuje, Sim wysiada, a samochód znika. Byłoby na pewno lepiej, niż jest teraz.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2010, 13:18   #783
Łezka

Zgadzam się z Anie_1981... To byłoby już coś i bardzo duże urelanienie - jak na stan dzisiejszy... normalnie każde auto się teleportuje, a Sim jego brat również...
stare 23.06.2010, 16:26   #784
Madelaine
Guest

Ja jeszcze nie mam 'Kariery' i tu moje pytanie. Czy warto kupić i wydać te 70-80 zł? Czy gra robi się przez to bardziej urozmaicona?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2010, 17:25   #785
Łezka

Madelaine... Moim zdaniem to ta gra/dodatek jest jak najbardziej warta uwagi. Ponadto nie żałuję ani trochę jego zakupu.... Wszystko mi się tam podoba... Dodatek posiada nieco urozmaiceń - zapewne nie stanie się nudniejsza.
stare 23.06.2010, 19:04   #786
manianka
Guest

I jak ten dodatek? Warto go kupić? Z tego co patrzyłam to weszły tylko nowe zawody...Czekam na odpowiedź
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2010, 19:29   #787
PoZmrokowiec

Reputacja: 10

Nie tylko nowe zawody, ale także można sobie zrobić tatuaż, Sim inny może zmienić wygląd naszego, różne obiekty jak np. znak wyjścia ewakuacyjnego, rura do zjeżdzania, wynalazcość i wiele wiele innych. Najlepiej przeczytaj na necie, bo ja jeszcze nie wycisnąłem wszystkiego z tego dodatku .
The Sims 3 podstawą

PoZmrokowiec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2010, 19:48   #788
Noemi
Guest

Cytat:
Napisał manianka Zobacz post
I jak ten dodatek? Warto go kupić? Z tego co patrzyłam to weszły tylko nowe zawody...Czekam na odpowiedź
To nie są zwykle zawodu. W zwykłych simsach przyjeżdżało auto sim jechał do pracy, harował te sześć godzin i wracał. A tu tak jakby TY wykonujesz pracę za sima. Możesz nim kierować podczas niej, a przede wszystkim sim ci nie znika na połowę dnia. warto.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2010, 22:26   #789
Łezka

Manianka:
1. Możesz robić pranie... Pojawiają się pralki, suszarki, sznurki zewnętrzne itd.
2. Dochodzą nowe zawody: Stylista, Detektyw, Strażak, Nauczyciel*, Tatuażysta**, Wynalazca, Rzeźbiarz, Doktor***
3. * - Nauczyciel polega na tym samym schemacie co zawody z TS3 podstawy, Sim znika na cały dzień i przyjeżdża po pracy do domu.
**- Tatuażysta... Nie możemy się zatrudnić w Salonie, gdzie wykonuje się tatuaże, ponieważ tylko przez wybranie opcji na ratuszu "Samozatrudnienie" można zostać "domowym" tatuażystą.
*** - Doktor niczym się nie różni od zawodu lekarza, Sim dalej chodzi do szpitala z tym, ze teraz ma opcję wykonywania różnych badań i szczepień na Simach...
4. Dochodzą nowe umiejętności: wynalazczość, rzeźbiarstwo
5. Pojawia się opcja: "Samozatrudnienie", która polega na zarejestrowaniu Twojego sima w Ratuszu, gdzie dostanie luźną posadę, np. Ogrodnik, Twój Sim uprawia swój ogródek i musi sprzedawać swoje plony, aby awansować itd.
6. Dochodzą nowe fryzury i ubrania oraz meble...
TO tyle co mi do głowy przyszło. Ja nie żałuję kupna dodatku... Uważam, że dobrze zainwestowałem pieniądze.
stare 24.06.2010, 15:19   #790
Meliona
Guest

Manianka: Jeśli jesteś simomaniakiem to warto inaczej -nie (ja nim jestem), lub jak nie masz co zrobić z pieniędzmi to też warto . Jednak dodatek nie wnosi nic istotnego i dla gracza w simy może się znudzić. Tak fajne są opcje takie jak np. detonowanie, ale po kilku wybuchach się nudzisz. Kariera detektywa: na początku ekstra a potem nuda. No cóż mi osobiście dodatek się spodobał, ale kogoś kto woli gry w których coś się dzieje nie radzę kupować. Na pewno wyjdą ciekawsze dodatki i można trochę poczekać.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania