![]() |
#781 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale po prostu cudownie, że premiera w dzień dziecka
![]()
![]() |
|
![]() |
#782 |
|
![]()
No niesamowite. Tylko czekać na ten dodatek. Sporo rzeczy się mi podoba.... Te piętrowe łóżka, bara bara i wiele innych. Oni się naprawdę wyrabiają... Ta seria Simsów zapowiadała się niezbyt dobrze, ale z dodatku na dodatek jest coraz lepiej. W PZ parę rzeczy zrobiłabym inaczej, ale nie jestem jakaś zawiedziona tym dodatkiem. Bugów było mnóstwo w PZ, oby w tym nie było takich problemów. Ale gdy dodatek wiele zmienia w grze (a sądzę, że ten zmieni sporo), to należy się spodziewać bugów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
|
![]()
Super, że będzie można regulować dowolnie każdej grupie wiekowej długość. Bałam się, że mogą to jednak spaprać i nie będzie to pomyśli graczy
![]() Gameplay bardzo fajny. Dobrze jest zobaczyć, jak to wszystko wygląda w grze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
|
![]()
znalazłam dużo zdjęć
![]() ![]()
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 20.04.2011 - 04:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
|
![]()
zakochałam się w tych zdjęciach i filmikach! te wszystkie meble wyglądają tak... ciekawie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Guest
|
![]()
na jednym zdjęciu było pokazane jak sim uczy dziecko umiejętności przez czytanie mu książki. Muszę mieć ten dodatek
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
|
![]()
Meble są śliczne - nie takie udziwnione, jak ostatnio w Store. Na jednym zdjęciu jest stojak na buty
![]() W końcu będzie można czytać dzieciom do snu. Włosy na plecach - bleee. Kurcze, dopiero teraz do mnie dociera, jak po tym dodatku gra zyska realizmu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Guest
|
![]()
tutaj jeszcze parę zdjęć i filmik http://mysims3blog.blogspot.com/2011...es-videos.html
|
![]() |
![]() |
#789 |
|
![]()
oo filmiki są super
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|