|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
a mi się Trevor podoba
![]() oooo i widzę Kaori (pamiętam) ![]() no ciekawe co z tego wyniknie :p przepraszam, za krótki komentarz ;p postaram się to nadrobić ![]() P.S. ilość tagów w twoim temacie powala :p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ok, zeby nie przynudzac dzisiaj mam duzo zdjec "wolnych"
![]() Zdjecie domku, gdzie mieszka Trevor ![]() ![]() Powitanie dnia jesieni w Moonlight Falls. ![]() Oczywiscie dynia musi byc ;D ![]() ![]() Trevor vs pszczoly...trzeba jakos skladniki na eliksiry zdobyc hehe ![]() Ciemnowlosy ozywiscie skorzystal z okazji i wzial odwet za poprzedni pojedynek z miastowa wiedzma ![]() ![]() "I to ma byc dom strachow? phiii...." ![]() Trevor poznym wieczorem palil duuuzo stert lisci, przez co wielu sasiadow ciekawskich przychodzilo do niego.. ![]() Trevor stwierdzil, ze ma dosc wiecznie narzekajacych mieszkancow i wypedzil sasiada z dzialki ![]() ![]() ![]() Zdjecie z serii "miny Trevora". ![]() Jelonek na dzialce... ![]() ....a tutaj kon przy malym stawie...Zwierzat tutaj bylo pelno i nikogo nie dziwil fakt pojawiania sie stad lub grup zwierzat na ogrodku... ![]() ....ale fakt spotkania jednorozca to juz co innego ![]() ![]() Trevor wiedzial, ze to okazja spotkac jednorozca, wiec postanowil podejsc blizej. Jednak jednorozec nie byl taki ufny na jakiego wygladal... ![]() Trevor nie dawal za wygrana i gonil mistyczne zwierze, az do wczesnego ranka...moze to wydawalo sie glupie, ale zawsze pragnal zobaczyc i przejechac sie na tym wspanialym zwierzeciu. ![]() ![]() Wkoncu udalo mu sie dosiasc jednorozca - samo zwierze bylo pod wrazeniem staran slabego czlowieczka i wyczulo w Treworze cos wyjatkowego, wiec postanowil zaryzykowac i pozwolic mu wejsc na grzbiet. ![]() W tym samym dniu znowu zaczal padac deszcz, a nad wielkim wodospadem bylo slychac przepiekny spiew, niczym od aniola o cudownym jednorozcu... ![]() No i jak mozna bylo sie domyslec jednorozec jakos polubil Trevora i czesto go odwiedzal gryzac jego wlosy, lub lizac mu twarz - co czesto denerwowalo ciemnowlosego ;D hehe ![]() A teraz bonusowe zdjecia ![]() "Wrrrrr grrrrr zjem cie!" "A sioooo ty szujowaty psie! A masz" ![]() ![]() Nasza Koscidla w czerwieni i lisciach w kolorze swojego fartuszka - slodko ![]() ![]() .....bo smial sie z kostiumu Trevora xD ![]() Ciekawe co on taki wesoly w tej stercie lisci ![]() ![]() A to sie dzialo jak pozostawilam simow samym sobie ![]() "O nieee! Kamera stop! Przeciez mialem byc zlosliwym i nie lubiacym nikogo dupkiem!....i to wcale nie jest impreza!" ![]() ....i tak sie konczy, jak rzuca sie na dziewuszke zaklecie milosne....xD ![]() Tatusiek nie byl zadowolony.... ![]() ![]() "Nie bedziesz bic kobiety na moich oczach ty babski bokserze!" ![]() ![]() ![]() No i impreza zakonczyla sie bijatyka wszystkich ze wszystkimi owned xD CDN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
hehe, ciekawe imprezy :p
zdjęcie z stercie liści, zarówno Trevora jak i Kościldy urocze ![]() zaczyna mi się podobać ten Trevor ![]() chyba trafi do mojego sąsiedztwa :p kiedyś będzie jak znalazł ![]() i tak, tagi wymiatają ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 02.01.2013 - 13:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Przebranie Trevora wymiata
![]() ![]() Ale z tego jednorożca złośliwa chabeta, niech sobie gryzie marchewki, a nie.. ![]() "Nie bedziesz bic kobiety na moich oczach ty babski bokserze!" - jejku, jaki rycerz z niego ![]() PS. tagi wymiatają ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mrrrr Trevor
![]() Ale on niegrzeczny... Rzucił eliksir miłosny? Trevor niby jest oschły, ale pocałunki z tą dziewczyną mmm. Jak ją bronił, rycerz ![]()
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ogień w oczach jednorożca
![]() Niech rzuca dalej takie uroki. Mi też by się przydały ![]() Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Cudne zdjęcie!
![]() http://s20.postimage.org/pzk4hljvx/Screenshot_3.jpg Ale przywalił tatuśkowi. ![]() Czekam na next.
![]() |
#8 |
|
![]()
robisz wspaniałe zdjęcia, miło się ogląda. fajna imprezka
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 23
|
![]()
zdjęcie Trevora na motocyklu ląduje u mnie na tapecie!
![]() I nie będę gorsza, też dodałam swój tag. ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up i u mnie też!
![]() Cuuudne zdjęcia *.* Trevor... Podoba mi się taki złośliwy, wredny ![]() Czekam na dalsze losy ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|