![]() |
#782 |
Reputacja: 14
|
![]()
Chciałbym zauważyć dlaczego spotkałem się z Cheyenne, ponieważ Pink i Morgana nie żyją, choć nie dziwię się, że FLO tego nie wiedziała bo jak wcześniej raczyła mi wytłumaczyć nie czyta moich postów
*** Złapałem Cheye za rękę i zaprowadziłem do domu, gdzie czekało na nią pościelone dwuosobowe łóżko, a sam położyłem się na kanapie. |
![]() |
![]() |
#783 |
Reputacja: 23
|
![]()
No ok, spotkaliście się żeby o tym pogadać, a teraz lecicie do sypialni. <OK> Faktycznie - sensowne.
|
![]() |
![]() |
#784 |
|
![]()
Robię jej nocleg, a ja śpię na kanapie?
|
![]() |
![]() |
#785 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zawołałam Ciastka i bez ogródek spytałam:
-Jak myślisz, kto za tym wszystkim stoi? |
![]() |
![]() |
#786 |
Reputacja: 19
|
![]()
flo, a co ona mogla niby wiedziec? Czyta cudze mysli? To ze byla w mafii poprzednio, nie oznacza ze ma jakas wiedze. Jedynie mogla sie podzielic doswiadczeniami, choc ich uzytecznosc byla by raczej watpliwa. Mamy doczynienia w koncu z nowa ekipa (tak zakladam). Nie wiemy co moga planowac. Zastanowmy sie lepiej na kogo zaglosowac. Ja bym moze obstawil na kogos, kto malo sie udziela.
#787 |
Reputacja: 23
|
![]()
Najwyżej będę ignorować wasze posty. To, że położyłeś ją spać nie wnosi tutaj nic, robi tylko syf. Ktoś wejdzie po paru h nieobecności i będzie musiał czytać jak ją kładziesz na łóżku, a sam lecisz na kanapę. Tak to poczytałby sobie przynajmniej konkrety.
Don - no tak, ale była już w mafii. Może kojarzyła niektóre zagrywki. Była w tej sytuacji, musiała myśleć jak mafia. Nie okłamujmy się, ale jakieś doświadczenie miała. Ci którzy się mało udzielają... To od początku z listy - Diana, Restless, Ever, Cheeba, Emallie, frmyesterday, Gingers, KarolinaJ, Valerie, Volturia, Green Tea. Osobiście na początku byłam za cheebą, chociaż teraz mi się odwidziało. ![]() Ostatnio edytowane przez La Tortura : 11.10.2013 - 22:24 |
![]() |
![]() |
#788 |
|
![]()
Konkret czyli:
Ja podejżewam X! - No ja też podejrzewam X - A ja X i Y! - No nie czemu, a kto myśli, że X? *** - Nie umiem Ci na to odpowiedzieć... Nic mi się nie zgadza. Dobranoc. |
![]() |
![]() |
#789 |
Reputacja: 10
|
![]()
Diana? Uzasadnij :3
|
![]() |
![]() |
#790 |
Reputacja: 19
|
![]()
ale nie ma jednego umowionego toku rozumowiania. Mafioz tez czlowiek, mysli po swojemu
![]()
|
|