![]() |
#781 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tak jak podejrzewałem Rainbow wcześniej, tak teraz jestem raczej przeciw głosowaniu na nią. Kropnięcie kaczki mogłoby tylko zwrócić podejrzenia na RD, bo kaczuszka chciał ją wywalić. Wierze, że to sztuczka mafii, byśmy zwrócili uwagę na adminkę.
Plus Luna głosowała na Rainbow w swoim ostatnim dniu. A głosowanie na Chwalisławę na jakiej podstawie? Bo tak jakby nie ogarniam, żeby się czymkolwiek naraziła? xD Rainbow Dash, na kogo chciałabyś teraz głosować? |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Reputacja: 41
|
![]()
Pojawiam się i za jakieś 20 minut znikam, by dalej nadrabiać zaległości. To na kogo dziś głosujemy? Już po wczorajszym zabiciu nie wiem na kogo :/
|
![]() |
![]() |
#783 |
Reputacja: 25
|
![]()
Ja zaraz spadam, więc na szybko muszę oddać głos. Moim typem jest Chwalisława.
|
![]() |
![]() |
#784 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja się skłaniam ku lodzikowi szczerze mówiąc
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#785 |
|
![]()
Go już chyba nie ma.
|
![]() |
![]() |
#786 |
|
![]()
Mam mało czasu, więc chyba zagłosuję na Rainbow Dash.
|
![]() |
![]() |
#787 |
Reputacja: 16
|
![]()
Pantero, oddajac glos na Chwalislawe, my - mieszkancy jestsmy o krok blizej do porazki
Dlatgo moim zdaniem dzis powinnismy zaglsowac na Rainbow
#788 |
|
![]()
Ja już oddałem głos na Rainbow. Muszę już iść . Będę potem
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
No to sie bardzo zdziwicie jak mnie zabijecie no ale ok xd zastanówcie sie jeszcze raz czy byłabym na tyle głupia żeby zabijać kaczkę w momencie jak sie klocimy
![]() Ja zaglosowalam na MPS ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 29.09.2014 - 16:15 |
![]() |
![]() |
#790 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dlaczego głosować na RB? Już tłumaczę
![]() Co prawda to co Rainbow powiedziała to może być prawda. Również podejrzewam SPM i jutro na niego prawdopodobnie zagłosuję, ale może zrobiłaś to specjalnie. Wiesz, że większość tutaj umie logicznie myśleć i mogłaś to wykorzystać. Gdybyś była w mafii i zarządziłabyś, aby zabić np taką kaczkę to mogłaś pomyśleć, że nie będziemy tacy głupi i nie zagłosujemy na ciebie bo sama tak głupio byś nie postąpiła, ale może to wykorzystałaś i zabiłaś kaczkę wiedząc, że nie zabijemy ciebie bo przecież może to być sztuczka mafii? Nawet jeśli byłabyś niewinna to lepiej stracić jednego dnia dwóch niewinnych niż za kilka dni, kiedy zastanawialibyśmy się nad tobą stracić kilka osób. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|