![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
panna stasia?!?!taka koscista baba co lazi wszedzie ze swoją torebką pod brodą?ja ją moge przywolac przez telefon, u mnie pani stasia jest niestety po angielsku(chociaz cala reszte simow mam po polsku) i za bardzo nie moglam sie polapac o co w niej chodzi.no ale chyba juz wiem, a czy mozna ją spotkać w centrum?
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
panna stasia jest tylko w centrum
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
tylko w centrum?!?!?!?ja panią stasię znam tylko i wyłącznie z przywoływania jej przez tel.(a w randke gram juz dluugo)dziwne...(?)
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ja ją zpotykam tylko w Centrum.Ciągle drze się na zakochane pary.U mnie nie można do niej zadzwonić.
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
ta..ale ja nie mam jej zawsze jak "usługi" czy "zaproś na przyjęcie" np.
kiedy tylko sciagnelam sobie magiczne lustro od razu w mojej simce zakochali się wszyscy faceci z miasta.kliknełam na telefon a tu patrze "panna stanisława" (???!!!) |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
u mnie tak nie ma......
ale panna stasiua musiała mieć dość twojej simki skoro jej wszystkich kawalerów z centrum ukradła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Ja też mam to magiczne lustro, ale u mnie nigdy tak nie było.A wj akiej rodziie jest???
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Hej, cos mi wlecialo do glowy! Moze panna stanislawa jest w telefonie (i to jeszcze w Uslugach) po to ze jak sie organizuje przyjecie to zeby ja tez zaprosic i pilnowala tam porzadku (tozn. zeby jakas para nog twojego lozka nie polamala :lol
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Wtedy to by była świetna impreza b
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |