|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
U mnie sami chlopcy. Żadnych blizniakow lub blizniaczek, żadnych dziewczynek tylko CHLOPCY juz mam dosyć!
Wchodzic jesli znacie jakos metode przeciwko rodzeniu sie chlopcow ---->Temat : Chłopcy ,Chłopcy i jeszcze raz Chłopcy! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jak sie kliknie facetem na babke to sie urodzi cdziewczynka a jak na odwrót to chłopiec.. a bliźniaki mi się nigdy nie urodziły ;(
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
U mnie bardzo roznie i dziewczynki i chłopcy no i bliźniaki.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
u mnie najczęściej chłpocy i czasami bliźniaki( urodzilo mi się już okolo 5 par blizniaczkow
).. ale na pczątku gry były same dziefczynki
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
u moich simow najczesciej chlopcy
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
)się cały czas rodzili chłopcy. No może tylko dwa razy były dziewczynki ;] Heh ciekawe od czego to zależy :> Bo to się nie we wszystkich przypadkach sprawdza te klikanie mężczyzną na kobiete i kobietą na mężczyzne
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mi sie też ciągle rodzą chłopcy, a tylko dwa razy miałam bliźniaki ,raz dwóch chłopców, a raz dziwczynkę i chłopca .Aha i mam edno pytanko ,jakie dziecko rodzi wam się u Balbiny Biedak (na początku gry jest w ciąży), bo mi zawsze chłopak ??
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
mi się zawsze rodzą chłopcy raz miałam bliżniaki i to terz byli chłopcy :\ a dziewczynek wogóle ;(
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Mi się rodzili sami chłopcy, aż wkońcu zaczęłam nie zapisywać gry gdy rodzil się chłopiec i za którymś razem była dziewczynka.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
ej to nieprawda że jak kliknie kobieta na mężczyzne na postaraj sie o dziecko to jest dziewczynka, a jak mężczyzna na kobiete to chłopiec u mnie dziewczyna kliknęla na faceta i dwa razy z rzędu miałam chłopców!!!
xP
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|