![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Moj sim kiedys przyszedl z pracy i bardzo chcialo mu sie spac, wiec zasnal na ulicy(na dodatek na stojaco)A w tym domu mieszkalo chyba jeszcze 3 doroslych simow i nie mogli pojechaac do pracy bo ten przypał spal na ulicy... chyba ze 4 samochody staly i trabily na nniego, a ten nic. dopiero po kilku dniach sim sie obudzil bo musial isc za potrzebą. Ruszyl sie z miejsca, ale pozostali i tak stracili prace przez tego wała
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Cha, cha!!!U mnie kiedyś goście do mnie przyszli ale ich nie przywitałam i czekali na trawniku, czekali...nic nie kasowałam! Później na trawnku nocowali i zdechli;-)
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
MIAŁEM KIEDYŚ SIMKE i jej męża ogrodziłęm dom basenem i zabiłem męża śmierć wskoczyła do basenu na główke i wyszła i dopiero wtedy wzieła dusze.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
To było dobre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Nioo ja kiedyś w randce miałam sima który szukał dziefcyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Nessa : 13.01.2005 - 13:14 |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
u mnie nowakowa sie spaliła a nowak wlaz w ogień i jakis nie smiertelny bo sie nie spalił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
ASZ SPADŁAM Z FOTELA CZYTAJĄC TE WASZE OPOWIASTKI!!!!!!HAHAHAHAHA!!!!!!!!!
______________________________________ Sra*y muszki będzie wiosna,będzie trawka lepiej rosła! ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Kiedyś zrobiłam w Simsach impreze i przyszedł jakiś gość , gadał przez komóre a potem przyjechała po niego limuzyna i leciał do niej na siedząco... :wacko: Reszta simów tak sie na to gapiła i biegła do tej limuzyny...
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
zrobiłam kiedyś żeby pomasować dróbiego sima i jakoś tak nie trafił mu w plecy i masował powietrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|