![]() |
#72 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A jakbys czytał moje poprzednie posty to byś wiedział. PS: ALe Rainne ty o tych punktach to mówisz też u nastolatkó?? Bo u mnei zawsze nastolatki mają punkty ;d... DZięki..Po tej łątce trochę sie poprawiło,bo mogę zadzwonic po dyrcia,ale ejszcze nei przysedł/?? |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Guest
|
![]() Cytat:
przynajmniej tak powinno być z tego co czytałam, a zauważyłam, że czasami w szkole publicznej też zdarzają się takie nagrody :/ |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#77 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() wyczytuję na forum thesimsresource.com oraz thesims2.com ![]() ![]() asiolin > punkty aspiracji, a punkty umiejętności to dwie różne sprawy. te pierwsze można w sumie olać, bo można zapełnić pasek ten w inne sposoby, ale z umiejętnościami jest odrobinę więcej problemu, więc przydają się "ułatwiacze" w postaci właśnie nagród. |
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
asiolin > punkty aspiracji, a punkty umiejętności to dwie różne sprawy. te pierwsze można w sumie olać, bo można zapełnić pasek ten w inne sposoby, ale z umiejętnościami jest odrobinę więcej problemu, więc przydają się "ułatwiacze" w postaci właśnie nagród.[/QUOTE]
No pzrecież aj wiem,ale nie o to mi chodizło.. |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Juz w jakimś temacie o to prosiłam, ale nie mogę go znaleźć >>kiedy szukajka będzie działać?<< zdjęcie dyrka? Byłby ktos tak miły ?
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Proszę bardzo |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |