![]() |
#71 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
przecież to wiadomo że opiekunka nie umie się zajmować dziećmi...
tyle razy ten tamat był roztrząsany...... ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Teraz to już wszyscy sobie posty nabijają i piszą np. Tak, opiekunka nie umie zająć się dzieckiem.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
A ja nigdy, PRZENIGDY jeszcze nie zamówiłam opiekunki w TS2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ej, a która opiekunka właściwie tak dobrze karmi i dba o dziecko???!!!
U mnie jest opiekunka Sergiusz dopiero 1 dzień i zabardzo nie zauważyłem nic w niej negatywnego. |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Sergiusz i... chybaKaren
![]() Taka siwa z krótkimi włosami! Rozpuszczonymi. Edit: Dida13 to waśnie ty chyba nabijasz posty bo nie wiem po co powtarzasz po Hakerce? Tak samo ty dawidosss |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Pamiętam taką jedną opiekunkę, która zsikała się na ślubie moich simów!!!Bo co chwilę robili toasty na cześć simów...
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
I właśnie przez takich ludzi co mówią "To jest głupie", albo "Dziciaki sa tylko programem, wiec nic nie czuja" to odrazu tracę chęć do gry.
Może i jest programem, ale co z tego?! Nam sprawia to przyjemność ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Patryk jakoś nie widze żeby komus to sprawiało przyjemność :/
I po co nabijasz takiego bezsensownego posta? Moi simowie nie mogą isć do pracy bo małe dizecko nie moze zostać... i ta opiekunka przyłazi i sobie je i ogląda telewizje. A dziecko się bawi lalkami i ma mokre pieluchy. Te opiekunki sa jakieś...... |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Proszę nie nabijać postów. Mówię grzecznie i chcę abyście tak nie postępowali. A co do opiekunek to miałam rodzinkę Kasia (pokojówka) Don Lotario, Dawid (dziecko), Andżelika, Liliana (znacie), oraz Albin i Lola (niemowlaki). A więc Kaśka brała ślub z Donem. Zatrudniłam opiekunkę. Moje dziecko ma pełno w... Sami wiecie
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|