![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Nienawidzę psów. 3 lata temu jakieś wredne psisko mnie tak pogryzło, że trafiłem do szpitala. 2 lata temu go odnalazłem. Umarł od eksplozji petardy w jego odbycie.
A koty to wszystkie kocham, bez żadnego wyjątku. Obecnie mam jednego ślicznego syjama. To dotyczyło prawdziwego życia. A teraz simowe życie: Psy są zupełnie bezużyteczne. Co z tego, że przyniosą gazetę ? To może zrobić sim i nie zabiera mu to dużo czasu. Co z tego, że goni złodzieja ? Sprawę załatwi alarm przeciwwłamaniowy. W ogóle te psy simowe to jakieś kaleki wyżywające się na paniach roznoszących gazety. A wygląd mają koszmarny (tak jak z resztą w rl). Koty są po prostu super. Przeganiają szkodniki co u mnie ma wielkie znaczenie, bo ogród zawsze mam kosmicznych rozmiarów. Nie są takie niezdarne jak psy. Poza tym nie srają w domu po kątach tylko załatwiają potrzebę do kuwety.. A z wyglądem to sprawa jasna. Oczywiście kotki są najśliczniejsze. Kupuję zawsze koty. Psy tylko do rodzin moich wrogów z dawnej 6 klasy (Teraz już 1 gimnazjum. Ech...) I to by było na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
osobiście wole psy bo mam psa w domu ale w the sims zawsze mam kota i psa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
kotki *_* są takie... mrau *_* poza tym wg mnie koty są pożyteczniejsze od psów
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Pieski, pieski są słodkie i kochanieńkie
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
KOTY GÓRĄ!!
Osobiście mam jednego - czarnego... bu! xD A w simsach też zawsze koty. ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Koty... Są naprawdę kochane!
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Koty, koty i jeszcze raz K-O-T-Y!!!
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Zawsze Kupuje Psa Uwielbiam Psy
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Miau... brutalny jestes...
Psy są kochane ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Czy pies może odganiać fanatyka?? | Ala | The Sims 1: Rozszerzenia | 22 | 02.07.2005 13:50 |