![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
No więc, nie chcę się wielce rozpisywać xD. Może już tu pisałam, może nie, a więc:
Na nazwiska daję im: Warzywo, Minor, Kowalik, Machacz, Czacza, Cichuauha, Labrador, Lunak, Księżyc, Słońce, Saturn..(czyt. cały układ słoneczny) A na imiona najczęściej: Klara, Dominika, Małgosia, Magda, Selma, Kalia, Talia, Ela, Rachel, Phoebe, Ruth etc. |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Moje ulubione imiona:
Żeńskie: Julia, Nicola, Natasza Męskie: Dawid, Tomek, Michał Wiem, że są takie zwykłe i normalne ale najczęściej takie daje ![]() Moje ulubione nazwiska: Fistaszek, Motylek, Konwalia, Malaga, Malinka, Sims, Blackburn, Słonko No i to chyba na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Nigdy nie daję polskich imion.
U mnie "szaleją":Norma,Anna,Jill,Wiliam,Carlos,Charles,Sh atzi,Jaqlinne Ann, Pola,Gladys,Eunice,Marilyn. Nazwiska??? Monroe,Murray,Travilla,Lee,Valentine,Baker |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ja jak tworzę rodzinę to patrzę do gazety z programem telewizyjnym i wypatruje imiona, które mi się podobają
![]() ![]() Inne przykłady imion: męskie: Pedro, Andrzej, Peter, Cher, Eric, James, Joe, Kiefer, Grzegorz, Tomasz, Don, Cheech, Jeff, Jodi, Gabriel, Anthony, George, Benjamin, Chris, Yurek, Brandon, Kevin, Brad, Maximilian, Jackee, Mario, Daniel, Emanuel, Roland, Victor... damskie: Monika, Estelle, Anne, Jane, Martha, Natalia, Grażyna, Edith, Ana, Julianna, Silvia, Tamara, Luna, Amy, Lucy, Elena, Eleonora... |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
... albo Kaś. Ja też lubie mieszać imiona zagraniczne z polskimi. Przed chwilą przyszło mi do glowy imie Franceska, a kiedyś miałam takiego dzieciaka i nazwałam go Love... Jak jedni nazwali swojego ( w prawdziwym życiu) Apple, to chlopaka można nazwać Peach albo Berry.
![]() Pinky( to dla takiego pankowego dzieciaka ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
A ja biorę program telewizyjny i wybieram imiona z argentyńskich tasiemców
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Imiona, które Mróweczki lubią najbardziej to:
Konradyna, Kasia, Kordian, Kornel, Konrad, Arsen, Oskar, Zenon, Florencja (Takie telenowelskie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
ja daje imiona polskie i zagraniczne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
tu znajdziecie bardzo fajny program, który wybiera dla was imiona i nazwiska rodzin http://www.mikeinside.illusionfxnet....ily/index.html
nazywa się family creator ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|