Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.03.2005, 18:33   #71
Still
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Maga
Doszedł nowy wiek Młody Dorosły.W tym wieku jest się na studiach.
Eureka :lol: ,Ja też mam pytanie .... co wam sie w grze nie podoba i najj bardziej podoba UWAGA ! pytanie do osób które już grały w the sims 2 na studiach
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.03.2005, 18:40   #72
*apple*
Guest

Domyślnie

A ja mam pytanie: Czy mieszkasz z ninnymi simami?? to znaczy wysyłam załóżmy Pana Roberta na studia i zapisuje potem wysyłam pana mikołaja to oni razem mieszkają??? i czy są takie osoby które są tam zawsze?? Takie sprzątaczki albo coś???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 18:44   #73
Fool
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Still
Eureka :lol: ,Ja też mam pytanie .... co wam sie w grze nie podoba i najj bardziej podoba UWAGA ! pytanie do osób które już grały w the sims 2 na studiach
hmm no to może zaczne od tego ci mi sie podoba: swietna nowa muzyka, nowy gatunek muzyki - "College Rock" jest the best
hmm, na pewno nowe fryzurki do studentow, nowe kariery.. gitary, "laczenie rodzinek" psikusy no i swietna jest opcja "namawiania" np. do napisania za naszego sima pracy semestralnej

za to co mi sie nie podoba: tępota komputerowych simów - grać na jakims instrumencie umie jeden na dwudziestu, nigdy nie dojdzie do zadnego romansu - komputer + komputer.. to by musialo trwac chyba 2miesiace. komputer czesto stoi w miejscu i nie wie co robic, nie sprzata kompletnie nic, ciagle sie uczy i nie robi niczego ciekawego. na pewno tez brak widoku na wykladach byl dla mnie wielkim zawiedzeniem. wymagania sprzetowe (co jak co w akademiku na 16osob czasem niezle zatnie) no i bardzo przeszkadza w swobodnym poruszaniu sie po okolicy studenckiej - jak dla mnie nigdzie mi sie nie chce jezdzic nawet kupic komorke czy odtwarzacz mp3 bo to trwalo by z 5minut.

narazie tyle sobie przypominam, trudno mi tak naraz wszystko sobie przypomniec. jeszcze wszystkiego nie sprawdzilem

Cytat:
Napisał Anka*
A ja mam pytanie: Czy mieszkasz z ninnymi simami?? to znaczy wysyłam załóżmy Pana Roberta na studia i zapisuje potem wysyłam pana mikołaja to oni razem mieszkają??? i czy są takie osoby które są tam zawsze?? Takie sprzątaczki albo coś???
co do "pana roberta" to może mieszkac z tym kolejnym simem ale nie musi, jest wiele akademikow i mieszkanek. a co do osob, ktore sa tam zawsze - komputer dobiera tyle komputerowych simow aby zapelnic cala reszte pokoi, ale zeby twoi simowie na pewno zdazyli zajac swoj pokoj. no i jest jedna stala postac - kucharz., ktory co chwile gotuje nowe dania, kiedy zabraknie ich w stolowce. wychodzi tylko na chwile o godzinie 0:00 i przychodzi o 4:00 nad ranem. mozna u niego pracowac.

Ostatnio edytowane przez Fool : 09.03.2005 - 18:48
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 18:50   #74
dalva
Guest

Ja niedługo zagram w Sims na Studiach dlatego nie będę pytać o rzeczy w grze. Chcę jednak wiedzieć, które pliki muszę sobie zachować z Sims 2 aby ich nie stracic. Przed instalką dodatku chcę od nowa zainstalować Simsy, ale nie chcę stracić swoich simów i ich domów - bo mam nadzieję, że wielu z nich będę mogła posłać na studia ?! Proszę o odpowiedź.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 18:53   #75
milirodeo
Guest

Domyślnie

Ja chcę się zapytać czy będa jakieś ztowarzyszenia studenckie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 18:56   #76
Fool
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał milirodeo
no wlasnie nie znalazlem tego drukowania pieniedzy. widzialem jedna dziewczyne z taka kamizelka, ale nie bylo jakiejs opcji wstapienia. pewnie trzeba wyjechac na miasto, a to troche trwa wiec za duzo tam nie jezdzilem.
bylem jednak w "Greek House" i moglem robic przyjecia w togach i mialem inne "przywileje" jakie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 19:02   #77
Still
Guest

Domyślnie

A gra zaainstalowała się bez problemów ? i czy miałeś jakies patcha przed instalacją ? i czy jest kariera "moda" czy cos w tym stylu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 19:11   #78
Nindë
Guest

Domyślnie

Niektórzy z was zadaja takie pytania na które są odpowiedzi..Na pierwszej stronie tego tematu...Jakby niektórzy z was nie mogli się trochę pomęczyć ze znalezieniem tego... :\ ..

Nie mogę się doczekać premiery...Ale gre dostane w niedziele... Choć troszke zasmucił mnie fakt że może przycinać w akademiku...I się nie dziwie.. ..Jak robię impreze i mam 10 osób to już mi sie muli komp... :\

Ja się o nic nie pytam, bo nie chce sobie zepsuć niespodzianki o tym co bedzie w TS2...(I tak sporo rzeczy wiem.. )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 19:11   #79
Fool
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Still
A gra zaainstalowała się bez problemów ? i czy miałeś jakies patcha przed instalacją ? i czy jest kariera "moda" czy cos w tym stylu
nie, nie instalowalem zadnego patcha. a nowe kariery to: artysta, biolog, showbiznes i okultyzm
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 19:13   #80
Justa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał milirodeo
Zalezy na jakiej bedziesz uczelni
Uniwersytet simowski - Stowarzyszenie studentek.
Bractwo studenckie.
Nowa politechnika - Bractwo Oresa-Ho-War.
Stowarzyszenie studenckie Tri-Frum.
Akademia klasyczna - nie zauwazylam zadnych stowarzyszen.

Ps
Fool przeszkodzilam CI

Edit - A tutaj wszystkie kierunki -
Kierunek studiow/Wydzial - Wymarzone kariery.
Psychologia - Biznes. Stroz prawa. Kariera paranormalna.
Historia - Artysta. Armia. Polityka.
Fizyka - Medycyna. Kariera paranormalna. Nauka.
Literatura - Przestepca. Show-biznes. Obibok.
Nauki polityczne - Armia. Polityka. Show-biznes.
Matematyka - Przestepca. Badacz natury. Nauka.
Ekonomia - Biznes. Polityka. Show-biznes.
Biologia - Stroz prawa. Medycyna. Badacz natury.
Filozofia - Gastronomia. Kariera paranormalna. Obibok.
Sztuka - Artysta. Gastronmia. Obibok.
Aktorstwo - Sportowiec. Polityka. Show-biznes.

Ostatnio edytowane przez Justa : 09.03.2005 - 19:18
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania