![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja najbardziej lubię wydziały, które pozwalają pracować w nowych zawodach i zdobywać nowe nagrody zawodowe np. badacz nauk przyrodniczych, show-biznes ( mam już przyrząd do zmieniania twarzy, bardzo fajny ), kariera paranormalna ( jeszcze nie używany wskrzeszeniomat bo simowie nie chcą umierać
![]()
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
3 pazdziernika 2005
ja najbardziej lubie drama mialam 3 simow z tym kierukiem bio tez nie jest najgrosza najgorsze to psychologia nile ubie jej lol //////////////////kar//?? <<<<<<ASYSTANT> iN eUROPE>>> |
![]() |
![]() |
#73 | |
|
![]() Cytat:
Dawno w Simy co prawda nie grałam ale lubię wydział : Sztuka i nie wiem, wszystkie są fajne moim zdaniem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
Nie pamiętam czy tutaj pisałem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ja dzisja dopiero zaczełam grac,Stworzylam swoja osobe Kasie L.Poszla na studia kierunek studiow Biologia i jestem obecnie na 2 roku 1 skonczylam z ocena 5+Jetsem z siebie dumna.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kisia : 24.10.2005 - 17:01 |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Te całe wydziały to jakiś pic na wodę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Ja często studiuję psychologię
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Jam mam wszystkie dodatki dwójki bo je ściągam. A tak propo wykładów to ja zawsze zapodaję Biologię no i wybieram Akademik ZAPIECEK lub ten który zbudowała Buziaki 4 you :*
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Ja lubie sktorstwo i chyba Fizyke... bo po tym sa fajnbe zawody. Ale lubie tez.... :con: nooo nie pamietam, ale co po tym mozna miec KrowoKwiat. ZAWALISTE MIałam !!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Od wczoraj mam NS.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |