Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.04.2005, 12:50   #71
*apple*
Guest

Domyślnie

O matko! Ja bym wogóle nie zbudowała czegoś takiego! aaaaaa ile to budowałeś?? to fs chyba kosztowało cię trochę cierpliwości??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.04.2005, 13:51   #72
Nesy

Reputacja: 10
ThumbsUp

WoW!!!
Jak ujrzałam ten Hogwart... :bow: :bow: :bow:
... aż mnie zatkało!
To jest ŚWIETNE!!!
Nesy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2005, 19:56   #73
frecia
Guest

Domyślnie

nie jestem zwolenniczka Harrego i jego pottera ale powiem jedno niesamowite wrazenie na mnie zrobily zdjecia, tresc tak jak wczesniej powiedzialam, tematy Harry i spolka mnie nudza, ale bede Tobie kibicowac, chociazby ze wzgledu na te szczegoly i bardzo dobrze wykonane zdjecia. 7/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2005, 14:43   #74
didaa13
Guest

Domyślnie

Bardzo fajne FS!Po za tym jestem fank Harry'ego Pottera!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2005, 16:36   #75
_Elisha_
Guest

Domyślnie

łoooo to jestem pod wrazeniem jak sam zrobiles...... ja bym w zyciu takiego nie zbudowala bo po pierwsze: nie chcialoby mi sie a po drugie: nie potrafilabym TAKIEGO ladnego... naprawde jestem pod wrazeniem.... kiedy kolejny odcinek??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2005, 17:14   #76
Nadine
Guest

Smile

nieźle widzę że próbujesz wprowadzić nas w klimaty Magicznego Pottera
Pociąg fajnie ci wyszedł ale jakby się przyjrzeć to normalny dom bez dachu
Hogwart jest super,razem z dormiotriem chłopaków i pokojem wspólnym gryffindoru ale przyznam że nie powinnieneś kierować się tym banalnym filmem którym dużo wiary nie wiadomo czemu się zachwyca!
Ciekawa jestem tylko jak wykonasz różdzki Już się nie mogę
doczekać kiedy ujrzę moją ukochaną postać draco malfoy'a. A i co do koloru tych schodów to są raczej banalne
ale ogólnie 9,5/10
bardzo fajnie się zaczyna!
Czekam z niecierpliwością na nast. odc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2005, 18:25   #77
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał nadin
nieźle widzę że próbujesz wprowadzić nas w klimaty Magicznego Pottera
Pociąg fajnie ci wyszedł ale jakby się przyjrzeć to normalny dom bez dachu
Hogwart jest super,razem z dormiotriem chłopaków i pokojem wspólnym gryffindoru ale przyznam że nie powinnieneś kierować się tym banalnym filmem którym dużo wiary nie wiadomo czemu się zachwyca!
Ciekawa jestem tylko jak wykonasz różdzki Już się nie mogę
doczekać kiedy ujrzę moją ukochaną postać draco malfoy'a. A i co do koloru tych schodów to są raczej banalne
ale ogólnie 9,5/10
bardzo fajnie się zaczyna!
Czekam z niecierpliwością na nast. odc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przyznaję, że pociąg jest bez dachu. Ale to tylko dlatego, że sam mi się skasował. To była tylko podłoga ułożona kodem na taki okrągły dach, ale nie wiem czemu się wyłączyło i dachu nie było, a nie chciało mi się już robić od nowa ciuchci.

Malfoy na 99% będzie w trzecim odcinku. A to dlatego że ja wprowadzam ograniczenia zdjęć na jeden odcinek (max 20 - 25 zdjęć na jeden odcinek.) i nie wiem czy się wyrobię na Malfoya, ale postaram się.

Ja uważam że ten kolor schodów nie jest banalny, i pasuje do tego pomieszczenia, ale to zależy od gustu, i nie wiem czy są w necie jakieś podobniejsze do tych z filmu, czy ogólnie pasujących do tego miejsca.

Praca nad 3 odcinkiem już trwa. Premiera jest opóźniona, ale to już wcześniej wspominałem. Powiem jeszcze że w moim fotostory będą także postacie drugoplanowe, jak Pansy parkinson czy Angelina Johnson, dlatego tworzenie postaci zabierze mi tak dużo czasu...........

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSZYSTKIE POCHWAŁY i CIESZĘ SIĘ ŻE PODOBA WAM SIĘ MÓJ ZAMEK :* :* :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2005, 18:34   #78
Lisa
Guest

Domyślnie

Różdżki mógłbyś chyba zrobić z pogrzebaczy (o ile dobrze pamiętam było coś takiego w grze).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2005, 18:41   #79
GreenGirl

Reputacja: 10
Domyślnie

Jak zobaczylam ten Hogwart to az mnie zatkalo... Normalnie kopara opadla Masz wielki talent! Pisz dalej
stare 07.04.2005, 19:08   #80
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Jest jedna rzecz która mnie trochę dziwi i może z jednej strony irytuje, bo czytam ostatnio komentarze i wiem że wielu z was podoba się moje FS, ale najzabawniejsze jest to że wśród tych wszystkich pochwał ocena mojego FS jest "śrenia". Nie uważam że powina być najlepsza, ale wśród tylu pochwał dziwnie wygląda ta ocena. Więc albo jedno piszecie, a drugie robicie, albo nikt nie głosuje i ta ocena utrzymuje się od początku, gdzie wówczas nie wszystkim się jeszcze podobało. Jak możecie to wytłumaczcie mi ten fenomen.....
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania