Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.05.2005, 12:16   #71
Dream
Guest

Domyślnie ...

Cytat:
Napisał Sandra00
czy wie ktoś może od ilu lat jest ta gra? Tak jak NS czyli 12 czy jakoś inaczej
Ja myślę że teraz to gra może być nawet od 15 lat Niestety, ale Maxis cały czas zawyża poprzeczkę wiekową do grania w The Sims 2 poprzez kolejne dodatki To wszystko przez tą aferę z "Bara-Bara" o którą zaskarżono autorów gry. No, cóż. Pozdrawiam! Ps. Wiecie, że jeszcze nic na ten temat nie wiadomo. Ale to tylko moje zdanie]
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.05.2005, 14:19   #72
Patra11
Guest

Question

Bardzo chciałam bym mieć ten super [{(<chyba!!>)}]dodatek!!Nie moge sie doczekać!Czy on jest częściowo nie dla dzieci tak jak na studiach? :\ :censor: ????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 14:39   #73
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

A czy trzeba będzie robić tak jak w TS1, tzn., żeby pograć w Nocne Życie czy trzeba będzie odinstalować Studia i odwrotnie? Jesli tak, to nie kupuje :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 15:50   #74
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał mar(tunia)
A czy trzeba będzie robić tak jak w TS1, tzn., żeby pograć w Nocne Życie czy trzeba będzie odinstalować Studia i odwrotnie? Jesli tak, to nie kupuje :\
Nie rozumiem Ciebie... Mam wszystkie dodatki TS1 i niczego nie musiałam wyrzucać. Nocne Życie będzie tylko dodatkiem i napewno NS nie będzie trzeba usuwać (jak usuniesz NS, to usuniesz wszystko ).
stare 08.05.2005, 18:06   #75
berata

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
Nie rozumiem Ciebie... Mam wszystkie dodatki TS1 i niczego nie musiałam wyrzucać. Nocne Życie będzie tylko dodatkiem i napewno NS nie będzie trzeba usuwać (jak usuniesz NS, to usuniesz wszystko ).
A ja chyba rozumiem... Jak sie nie kupuje oryginałów, to różne rzeczy się zdarzają. xP.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 18:34   #76
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał berata
A ja chyba rozumiem... Jak sie nie kupuje oryginałów, to różne rzeczy się zdarzają. xP.
Mialam oryginalne ts1 i zwierzaki. Kupiłam Abrakadabre i musialam usunąć zwierzaki, bo ani to, ani to nie chodziło...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 18:45   #77
berata

Domyślnie

Cytat:
Napisał mar(tunia)
Mialam oryginalne ts1 i zwierzaki. Kupiłam Abrakadabre i musialam usunąć zwierzaki, bo ani to, ani to nie chodziło...
A o oryginalnej abrze nie wspomniałaś... :\ Z oryginalnymi dodatkami i grą nie powinno być takich problemów.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 18:49   #78
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał berata
A o oryginalnej abrze nie wspomniałaś... :\ Z oryginalnymi dodatkami i grą nie powinno być takich problemów.
Tak, abrakadabra była oryginalna... Tylko ja mam tak zrąbany komputer, ze to najprawdopodobniej jego wina :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 18:55   #79
Dream
Guest

Domyślnie ...

Cytat:
Napisał mar(tunia)
Tak, abrakadabra była oryginalna... Tylko ja mam tak zrąbany komputer, ze to najprawdopodobniej jego wina :\
No widzisz to moze być wina kompa! Chociaż nie wierzę ... sam nie wiem. Moze powinnaś go naprawić ? xD Nie wiem jak to napisać w tej chwili Ech ... Wiem na pewno, że nie trzeba odinstalowywać TS2: Na Studiach, aby zainstalować Nocne Życie. Jedyną wadą jaka może wystąpić i błąd to brak miejsca na dysku co u niektórych =)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 20:57   #80
MikS
Guest

Domyślnie

Hm........... To nie temat o The Sims 1. A do TS2 NŻ to kilka dni temu był T-mail (od Tima le .... ). Oto treść :
Cześć wszystkim,

Pomyślałem, że powinienem zrobić dla was aktualizację dotyczącą przedmiotów.

Produkcja The Sims 2 Nightlife jest w pełnym rozkwicie a my szykujemy się do targów E3. Jeśli ktoś z was zamierza tam być, proszę aby wpadł i wymógł demonstrację gry na którymś z naszych przedstawicieli.

Wiem ze stron i The Sims 2 BBS, że jesteście bardzo podekscytowani The Sims 2 Nightlife, które jest wielkie. Myślę, że dodając społeczne doznania dodajemy to, czego fani szukają. Oczywiście pojawią się też nowe lokacje i nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę miejsca, które będziecie budować i historie, które będziecie opowiadać kiedy dostaniecie dodatek.

To takie przyjemne móc tworzyć dodatki gdyż każdego dnia możesz zobaczyć coś nowego w grze. Każdy nowy przedmiot albo interakcja społeczna jest tym, czym może ekscytować się cały zespół i z czego może również być dumny. Chcę również abyście wszyscy wiedzieli jak dużo myśli o was każdy członek zespołu podczas kiedy projektujemy i rozwijamy się. Ten zespół jest tak zaangażowany w rozszerzanie The Sims 2 o nowe doznania, że rzeczy często dlatego tylko ukazują się w grze, że ktoś myślał, że to będzie fajne i będzie się podobać. Oni chcą aby wszystko było jeszcze lepsze. Załączyłem parę screenów ukazując to, co myślę, że docenicie najbardziej; rzeczy, które niekoniecznie odzwierciedlają główny nurt ile są dla społeczności równie ważne jak nowe miejsca i nowe rozgrywki.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania