![]() |
#71 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Bardzo chciałam bym mieć ten super [{(<chyba!!>)}]dodatek!!Nie moge sie doczekać!Czy on jest częściowo nie dla dzieci tak jak na studiach? :\ :censor: ????
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
A czy trzeba będzie robić tak jak w TS1, tzn., żeby pograć w Nocne Życie czy trzeba będzie odinstalować Studia i odwrotnie? Jesli tak, to nie kupuje :\
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#77 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Hm........... To nie temat o The Sims 1. A do TS2 NŻ to kilka dni temu był T-mail (od Tima le .... ). Oto treść :
Cześć wszystkim, Pomyślałem, że powinienem zrobić dla was aktualizację dotyczącą przedmiotów. Produkcja The Sims 2 Nightlife jest w pełnym rozkwicie a my szykujemy się do targów E3. Jeśli ktoś z was zamierza tam być, proszę aby wpadł i wymógł demonstrację gry na którymś z naszych przedstawicieli. Wiem ze stron i The Sims 2 BBS, że jesteście bardzo podekscytowani The Sims 2 Nightlife, które jest wielkie. Myślę, że dodając społeczne doznania dodajemy to, czego fani szukają. Oczywiście pojawią się też nowe lokacje i nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę miejsca, które będziecie budować i historie, które będziecie opowiadać kiedy dostaniecie dodatek. To takie przyjemne móc tworzyć dodatki gdyż każdego dnia możesz zobaczyć coś nowego w grze. Każdy nowy przedmiot albo interakcja społeczna jest tym, czym może ekscytować się cały zespół i z czego może również być dumny. Chcę również abyście wszyscy wiedzieli jak dużo myśli o was każdy członek zespołu podczas kiedy projektujemy i rozwijamy się. Ten zespół jest tak zaangażowany w rozszerzanie The Sims 2 o nowe doznania, że rzeczy często dlatego tylko ukazują się w grze, że ktoś myślał, że to będzie fajne i będzie się podobać. Oni chcą aby wszystko było jeszcze lepsze. Załączyłem parę screenów ukazując to, co myślę, że docenicie najbardziej; rzeczy, które niekoniecznie odzwierciedlają główny nurt ile są dla społeczności równie ważne jak nowe miejsca i nowe rozgrywki. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|