![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Dodatek jest wg. bardzo fajny..I jeszcze bardziej mi się podoba bo mam 512 RAMu i gra ładuje się.. strasznie szybko !! Ładuje mi się mniej więcej 1 minutę..(czasami krócej..
![]() ![]() ![]() Teraz miałam dziwne zdarzenie..Gram sobie w Dziwnowie i wprowadzam rodzinkę do przedmieścia..a tam jako sasiad idzie..Bella Ćwir !! ja ona sie tam znalazlła to ja nie wiem..Nie mam żadnego SimPe ani nie używałam kodów, żeby ją przywrócić po prostu sama przyszła..dziwne..Muszę ją zaciągnąć to jakiejś simki i sparwdzić jakie ma drzewo genealogiczne.. |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Witam być może za tydzien lub dwa stanę przed możliwością zakupu tej gierki jednak mam jedno pytanie czy naprawdę sie opłaca to kupować??? Na Studiach nie kupiłam, bo mnie nie zachwyciło, a Nocne zycie mnie nęci tymi półściankami, samochodem, ale nie jestem pewna, czy nie okarze się to kolejnym zbędnym zakupem, gdyż zawiodłam się juz na dodatkach do TS1... Tak więc prosze wypiszcie co się wam najbardziej podoba, a co nie... co wogóle nowego się w tej grze pojawiło itp. Najlepiej byście mi odpowiedzieli na to pytanie do końca tego tygodnia... Z góry dziekuję za każdą sensowną odpowiedź na to pytanie...
pozdrawiam m. |
![]() |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No więc piodejme te ryzyko i sprobhuję ci opisac dlaczego się opłaca kupić ten dodatek (bo oczywiście ja jestem za) ![]() W tej części jest sporo zupełnie nowych rzeczy. Pierwszą innością jest muzyka. bardzo się zmieniła. eraz brzmi cos na styl techno. Mi się bardzo podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
bo bella jest w dziwnowie! nie bylo jej w "gołej" dwojce bo to byl bląd gry. ona została porwana przez kosmitow a w ts2ns naprawili ten błąd, że w dwójce jej niebylo, ale tak nbaprawde to nie jest ta prawdziwa bella. nie ma drzewa genealogicznego, jest młodsza od kasandry i wygląda inaczej niż na dzrewku kasandry czy aleksandra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Mym skromnym, aczkolwiek istotnym w tym topicu zdaniem ,ta gra jest tak koszmarnie niedopracowana że powinna kosztować o połowę mniej niż w rzeczywistości. No ale co kogo obchodzi to że gracz ma problem z programem skoro nawet na maile nie chce się im odpowiadać. Następny dodatek najpierw ściągnę z neta i zobaczę czy są w nim błędy bo nie mam zamiaru wydawać kasy na jakiś niedopracowany szmelc. Jeżeli wszystko będzie ok to pójdę do sklepu i kupię bo czekanie na kolejne łatki nuży mnie niemiłosiernie.
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
super nż
wczraj miałam zainstalowane ijuż do szkoły niewyspana ale sie opłacało najpier niewiedziałam gdzię są samoxchody a póżniej przypomniałam z forum.Mało wryzur ale nowe otoczenie,pokrycia terenu(pzy robieniu noewgo otoczenia) i nowe możliwości ,opcje ,spotkania w nowych klubach!!superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Mi też się bardzo podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Moje pierwsze wrażenie chmm.....A oto moje wrarzenie
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
No jak na 1 wrazenie to bardzo dobrze, wyszukiwarka kto sie podoba simowi jest fajna, samochody, nowa parcela, troche mebli, jeszcze niebylem na miescie ani w tworzeniu rodzin , zaraz zaczne sobie pograc to rozszfruje co jest jeszcze dobre
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
"THE SIMS GWIAZDA" wrażenia wszystkich | Fushma | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 72 | 18.01.2005 21:30 |
Moje wrażenia | PchEłKa | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 58 | 06.12.2003 15:48 |