Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.09.2005, 15:51   #71
Nindë
Guest

Domyślnie

Dodatek jest wg. bardzo fajny..I jeszcze bardziej mi się podoba bo mam 512 RAMu i gra ładuje się.. strasznie szybko !! Ładuje mi się mniej więcej 1 minutę..(czasami krócej.. ) Po prostu działa jak TS !! Dlatego teraz fajnie jedzie się do centrum bez obawy że będzie ładować się 5 minut czy dłużej.. jednym słowem: ekstra !

Teraz miałam dziwne zdarzenie..Gram sobie w Dziwnowie i wprowadzam rodzinkę do przedmieścia..a tam jako sasiad idzie..Bella Ćwir !! ja ona sie tam znalazlła to ja nie wiem..Nie mam żadnego SimPe ani nie używałam kodów, żeby ją przywrócić po prostu sama przyszła..dziwne..Muszę ją zaciągnąć to jakiejś simki i sparwdzić jakie ma drzewo genealogiczne..
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.09.2005, 16:05   #72
madziaaaaaaa
Guest

Domyślnie

Witam być może za tydzien lub dwa stanę przed możliwością zakupu tej gierki jednak mam jedno pytanie czy naprawdę sie opłaca to kupować??? Na Studiach nie kupiłam, bo mnie nie zachwyciło, a Nocne zycie mnie nęci tymi półściankami, samochodem, ale nie jestem pewna, czy nie okarze się to kolejnym zbędnym zakupem, gdyż zawiodłam się juz na dodatkach do TS1... Tak więc prosze wypiszcie co się wam najbardziej podoba, a co nie... co wogóle nowego się w tej grze pojawiło itp. Najlepiej byście mi odpowiedzieli na to pytanie do końca tego tygodnia... Z góry dziekuję za każdą sensowną odpowiedź na to pytanie...

pozdrawiam
m.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 16:33   #73
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał madziaaaaaaa
Witam być może za tydzien lub dwa stanę przed możliwością zakupu tej gierki jednak mam jedno pytanie czy naprawdę sie opłaca to kupować??? Na Studiach nie kupiłam, bo mnie nie zachwyciło, a Nocne zycie mnie nęci tymi półściankami, samochodem, ale nie jestem pewna, czy nie okarze się to kolejnym zbędnym zakupem, gdyż zawiodłam się juz na dodatkach do TS1... Tak więc prosze wypiszcie co się wam najbardziej podoba, a co nie... co wogóle nowego się w tej grze pojawiło itp. Najlepiej byście mi odpowiedzieli na to pytanie do końca tego tygodnia... Z góry dziekuję za każdą sensowną odpowiedź na to pytanie...

pozdrawiam
m.

No więc piodejme te ryzyko i sprobhuję ci opisac dlaczego się opłaca kupić ten dodatek (bo oczywiście ja jestem za)

W tej części jest sporo zupełnie nowych rzeczy. Pierwszą innością jest muzyka. bardzo się zmieniła. eraz brzmi cos na styl techno. Mi się bardzo podoba Co prawda fryzur za durzo nie ma, ciuchów jest troche więcej Za to jest nowa aspiracja, ale nie pamiętam jak się nazywa Jest także coś takiego gdzie wybierasz sobie dwie rzeczy które cie krecą i jedną rzecz która cię odrzuca. Wtedy łatwiej jest kogos poderwać a jak ktoś ma takie same ustawienia, czyli kręcą go te same rzeczy, to w okienku kontaktów jest taki dział "chemia" wtedy jeszcze łatwiej sie pokochać Wreszcze samochód. REWELACJA. Juz od dawien dawna czekamy wszyscy na możliwosc kupienia samochodu i jeżdżenia po mieście. Są obiekty które nie będe zbyt bardzo opisywał bo ich działanie jest jasne i oczywiste: panel DJ'a, kręgle, stół do pokera, taka kula...magnetyczna ? nie wiem tez jak ona sie nazywa , jest pare nowych mebli takich jak stoły z obrusem, nowe krzesła , szafki kuchenne, sa nowe światła o których już pewnie wiesz no i zestaw karaoke W mieście można isc do restauracji i wszytsko dzieje się tak jak w simsach "RANDKA" poza opcjami które możesz robić na siedząco: rzucanie się jedzeniem, trzymanie się za ręce, posyłanie całusków czy niespodziewane zaręczyny . Są tez wampiry nie moge o nich za dużo napisac bo jeszcze nie zdążyłem ich spotkać. Wiem tylko ze moga ugrysc kogoś w szyje i zmienić w wampira, albo śpią w swoich specjalnych trumnach. No jest jeszcze wolny taniec lubie to, fajnie to wygląda, szczególnie jak dj zapuszcza wolniejszą muze, albo jakas parka w duecie śmiga wolna piosenke na karaoke. Przy wolnym tańcy można tańczyć przytulańca, mozna kłasć głowę na ramieniu, można się pocałować, albo przesunać rece na......trochę niżej O! własnie sobie przypomniałem że jest jescze mały telewizor który możesz postawic na dowolnym stole albo jest telewizor wiszący jak narazie tylko te rzeczy wyupisałem chjoc to nie jest jeszcze wszystko a niestety nie będe wyliczać każdy kwiatek i każdy nowy obraz ale jeszcze tego troche zostało. Jak coś sobie przypomnę to dopiszę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 17:50   #74
twój stary

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Nindë
Dodatek jest wg. bardzo fajny..I jeszcze bardziej mi się podoba bo mam 512 RAMu i gra ładuje się.. strasznie szybko !! Ładuje mi się mniej więcej 1 minutę..(czasami krócej.. ) Po prostu działa jak TS !! Dlatego teraz fajnie jedzie się do centrum bez obawy że będzie ładować się 5 minut czy dłużej.. jednym słowem: ekstra !

Teraz miałam dziwne zdarzenie..Gram sobie w Dziwnowie i wprowadzam rodzinkę do przedmieścia..a tam jako sasiad idzie..Bella Ćwir !! ja ona sie tam znalazlła to ja nie wiem..Nie mam żadnego SimPe ani nie używałam kodów, żeby ją przywrócić po prostu sama przyszła..dziwne..Muszę ją zaciągnąć to jakiejś simki i sparwdzić jakie ma drzewo genealogiczne..

bo bella jest w dziwnowie! nie bylo jej w "gołej" dwojce bo to byl bląd gry. ona została porwana przez kosmitow a w ts2ns naprawili ten błąd, że w dwójce jej niebylo, ale tak nbaprawde to nie jest ta prawdziwa bella. nie ma drzewa genealogicznego, jest młodsza od kasandry i wygląda inaczej niż na dzrewku kasandry czy aleksandra.
twój stary jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 19:36   #75
Hunter666
Guest

Domyślnie

Mym skromnym, aczkolwiek istotnym w tym topicu zdaniem ,ta gra jest tak koszmarnie niedopracowana że powinna kosztować o połowę mniej niż w rzeczywistości. No ale co kogo obchodzi to że gracz ma problem z programem skoro nawet na maile nie chce się im odpowiadać. Następny dodatek najpierw ściągnę z neta i zobaczę czy są w nim błędy bo nie mam zamiaru wydawać kasy na jakiś niedopracowany szmelc. Jeżeli wszystko będzie ok to pójdę do sklepu i kupię bo czekanie na kolejne łatki nuży mnie niemiłosiernie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2005, 14:47   #76
Sacline
Guest

ThumbsUp :d

super nż
wczraj miałam zainstalowane ijuż do szkoły niewyspana ale sie opłacało
najpier niewiedziałam gdzię są samoxchody a póżniej przypomniałam z forum.Mało wryzur ale nowe otoczenie,pokrycia terenu(pzy robieniu noewgo otoczenia) i nowe możliwości ,opcje ,spotkania w nowych klubach!!superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.09.2005, 12:04   #77
semus
Guest

Grin

Mi też się bardzo podoba bo grałem u kuzyna na kompie a sam kupię za 3 dni. Mam pytanko: czy jest tam taka możliwość, że mojego sima zaproszą na nocny wypad??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.09.2005, 12:12   #78
madziaq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał semus
Mam pytanko: czy jest tam taka możliwość, że mojego sima zaproszą na nocny wypad??
jest. dzwonia zarowno znajomi jak i znajomi znajomych z tekstem: " slyszalem od X ze swietnie sie bawiliscie moze mialbys ochote wyjsc dzis z nami?" i cala grupa nowych ludzi np na kregle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.09.2005, 13:13   #79
Rendy
Guest

Domyślnie

Moje pierwsze wrażenie chmm.....A oto moje wrarzenie
  • Pierwsze co zauważyłam to to że mi się coś z kartą graficzną porobiło bo jest trochę zamazany obraz =(
  • Mało fryzur =(
  • fajne nowe ciuszki=)
  • fajne meble=)
  • samochody super
  • dywane są OK
  • kluby i restauracje super
  • I oczywiście swatka jest super=)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.10.2005, 15:41   #80
Kufel
Guest

Domyślnie

No jak na 1 wrazenie to bardzo dobrze, wyszukiwarka kto sie podoba simowi jest fajna, samochody, nowa parcela, troche mebli, jeszcze niebylem na miescie ani w tworzeniu rodzin , zaraz zaczne sobie pograc to rozszfruje co jest jeszcze dobre Mam jeszcze tylko pytanie, wie ktos moze czy moge na nocne zycie zainstalowac Na studiach? Niedlugo bede mial na studiach a juz mam nocne zycie i niewiem jak bedzie czy bede musial od nowa instalowac czy co...?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości)

Zasady Postowania