|
|
#72 |
|
Guest
|
Ach... szkoda -_- Już miałam nadzieję, że rzeczywiście ten dodatkowy czar istnieje!
A tu nic! Szkoda, że Maxis zrobił tylko dodatkowy nektar i biszkopt, ale lepsze to niż nic! ^_^
|
|
|
#73 |
|
Guest
|
Ja znam jeden czar, którego nie ma w księdze czarów (chyba).
To jest DOROSŁOŚĆ W MINUTĘ - zamieniasz sima dziecko w dorosłego. Do tego jest potrzebne muchomory i 2x łuska smoka czy coś takiego. Ale nie wiem, czy to robi dzieciak czy dorosły. PS jak dzieciaki zdobywają składniki? przecież nie mogą kupować itp. tyle wiem. |
|
|
#74 | |
|
Guest
|
Cytat:
(oczywiście dziecka ) A co do składników, to było mnóstwo takich tematów - poszukaj, jeśli naprawdę Ci zależy
|
|
|
|
#75 |
|
Guest
|
Mówiłem, że na forum jeszcze nikt nic nie mówił o ukrytych czarach. Tzn. nie podawał ukytego. Ale jakby ktoś coś miał to chętnie wysłuchamy. Ja już nie gram w abrę. Okropnie mi się znudziła. I wątpię także, by ktoś kiedykolwiek próbował stworzyć nowe czary
No, ale czekajmy: pozdr.
|
|
|
#76 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#77 |
|
Guest
|
"zuzka"
Czy mi sie tyko wydaje, cze kazdy wie o tym czarze? cale forum zna dwa tajne zaklecia a mianowicie ten biszkopt i magiczny nektar
|
|
|
#78 |
|
Guest
|
dziwne ale mi się wogóle nie udają te tajne czary jak wale jakieś składniki na ryzyk fizyk to mi nic nie wychodzi
|
|
|
#79 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#80 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [/b][/quote]Mimo, że magiczny biszkopt potrafi zmienić głowę sima w oślą, to nie zawsze ( a raczej rzadko ) moje simy stają się pół-zwierzęciem ... :lol: |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|