![]() |
#71 |
Guest
|
![]() "Pamiętam...kiedyś w niedzielę rodzice zabierali mnier na lody. Miałam piękną sukienkę, taką niby białą, ajednak podchodzącą pod beż! Była na niej wstążeczka w pasie...ech to były czasy! Właśnie te wspomnienia zainspirowały mnie do zrobienia duplikatu tej sukienki, dlatego że dla dorosłej kobiety- bardziej odważna od tamtej!!!" mówi Jagoda Durrio, nam sukienka przypadła do gustu. Rzeczywiście wyglądem przypomina "stare dobre czasy", ale teraz i ty możesz mieć to w swojej szafie! Oto zdjęcia tej, robiącej furrorę kreacji! Przód: ![]() Tył: ![]() Dla pań o nieco okazalszych kształtch, również znajdzie się sukieneczka!!!: ![]() ...I każda duża dziewczynka czuje się w niej doskonale: ![]() Dla gazety Fashion File komentowała Jagoda-K Daje wam ją na pozarcie nie oczekuję dobrych komentarzy...this is my second dress Ostatnio edytowane przez Nilieny : 12.04.2006 - 15:10 |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
sliczna ale..... powinna miec inne kolorki a nie biale 8,5\10
|
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
ta biala sukienka jest po prostu sliczna ;] jako wizytowa bylaby swietna dla simki: P
nie ma skali ocen, po prostu mi sie podoba - i to bardzo:> |
![]() |
#74 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sukienka jest śliczna i naprawdę profesjonalnie wykonana, nei mam żadnych zastrzeżeń. Skarpetki i buty też świetnie wyglądają. Bardzo mi się podoba.
![]() Z wiosną kojarzy mi się jednak zielony kolor. ![]() Ale nie patrząc na temat konkursu ciuszek jest super. ![]() Pozdrawiam
#75 |
Guest
|
![]()
Dodaję nowy makijaż+ recolor sukienki(cały download zlikwidowany, simsy nie chciały chodzić)
![]() Wedlug mnie szminka jeszce przejdzie, ale cień... ![]() ...a recolor nie wyszedł zbyt ładnie |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
No fajne
![]() ![]() ![]() ![]() Cień - 6/10 Szminka - 9/10 Recolor - 7/10 No podaba mi się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
W makijażu podoba mi się szminka i tusz do rzęs. Ale niezbyt mi sie podoba cień do powiek i puder. Recolor moze byc.
|
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
skąd śćągnełaś fryz madonny i tej bardzo rudej no tej ostatniej bo ja jakoś niewiem :wacko: Jak coś to jutro dam ocenki
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładne te Twoje simki.Nawet fajny makijaż, ale żeczywiście w cieniach jest coś dziwnego... Może za mocne? A jeśli chodzi o recolor jest OK
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|