Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ?
super Fs- ocena 5 81 60.00%
dość fajne FS- ocena 4 27 20.00%
takie sobie Fs- ocena 3 13 9.63%
nie zbyt udane FS- 2 5 3.70%
okropne FS- 1 9 6.67%
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.03.2006, 19:16   #71
Toxic
Guest

Domyślnie

Ciesze się, że spodobał wam się ten odcinek Rozpoczołem już prace nad kolejnym odcinkiem, mam już zrobioną cześć zdjęć Nie wiem tylko jak coś zrobić w tym odcinku, ale mam już pewien pomysł
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.03.2006, 19:53   #72
Toxic
Guest

Domyślnie Odcinek 13

Witam, wstawiam dziś odcinek 13, nie poszło mi tak szybko zrobienie go jak ostatniego odcinka, ale i tak było w miare szybko Miłego czytania

Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2006, 20:22   #73
Gwladys
Guest

Domyślnie

Normalnie boski odcinek! Uwielbiam to FS, moim zdaniem jest na poziomie BR:] Ojjj masz fajne pomysły, cały czas zaskakujesz! I fajne te efekty krecenia w głowie :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2006, 20:23   #74
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Bardzo podoba mi się plakat. i reklama. Nie jest już taka... kolorowa jak poprzednie.
Mam trochę do powiedzenia na temat tego odcinka, więc podzielę to na części.

Fabuła. Szczerze mówiąc, w ogóle nie spodziewałam się, że ze swojej Iwonki zrobisz wampira. Zaskoczenie, to bardzo dobrze. Mi się wydarzenia z tego odcinka bardzo podobają i jeszcze duży plus za wplecenie elementów z Własnego Biznesu- robotów i windy. Chyba jesteś pierwszą osobą na forum, która pokazała te gadżety w fs.
Na szczęście na obrazku nr 51 napisałeś "Iwonka skończ myśleć o pierdołach", bo rzeczywiście myślała o pierdołach. Analizowała kolekcję robotów Cedriga i oglądała pokoje w domu, a przecież powinna być w jakimś szoku z powodu przemiany w wampira? Chyba, że ona w taki sposób to przeżyła. Mimo wszystko moim zdaniem to nierealistyczne. Ale zabawne.

Tekst. Znów przesadziłeś z przecinkami. Nie tak jak kiedyś, ale jednak. Innym pewnie nie, ale mi to utrudnia czytanie. Poza tym pełno powtórzeń. Nie chcę się czepiać, ale tak naprawdę jest. A wymieniać chyba nie muszę, skoro zdarzają się prawie na każdym kroku? Szkoda, że ten tekst tak napisany (niestety kiepsko, bo gdybyś to zrobił lepiej, odcinek naprawdę nie pozostawiałby nic do życzenia).

Zdjęcia. Trochę dziwny rzut, np. na roboty. Jakby te zdjęcia były trochę pochylone. Ale Iwonka jako wampir wygląda za to fajnie.

Czekam na następny odcinek, jestem bardzo ciekawa, co zrobi Iwonka.

Aha, pomyśl trochę nad tekstem.

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2006, 18:30   #75
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Strasznie fajny ani się obejrzałam a tu już 52 zdjęcie ... i koniec
Strasznie szybko mi minął. Ogólnie super 10/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 08:55   #76
kluseczka
Guest

Domyślnie

Fotostory fajne, ale Iwonka i Cedrig wydają się być żywcem zerżnięci z "Balcony Revolution". Poza tym przewidziałam ugryzienie wampira. Ocena 9\10 czyli w szkolnej skali szóstka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 17:11   #77
akaj
Guest

Domyślnie

S-U-P-E-R-SUPER!!
Tylko tyle mialam do powiedzenia.
Dziekuje.
Cytat:
Napisał kluseczka
Fotostory fajne, ale Iwonka i Cedrig wydają się być żywcem zerżnięci z "Balcony Revolution". Poza tym przewidziałam ugryzienie wampira. Ocena 9\10 czyli w szkolnej skali szóstka.
Ale tam Natalka nie kochala swojego meza a ona widocznie dla niego zrobi wszystko,widac ze sie w sobie zakochali, a wogole to ileona ma czasuna uratowanie Cedriga??

Ostatnio edytowane przez akaj : 17.03.2006 - 17:19
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 20:26   #78
kluseczka
Guest

Domyślnie

Ma miesiąc. Miałam na myśli nie Eryka Wilsona, tylko Adama Clintona, a ona naprawdę go kochała.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2006, 13:03   #79
elkakub17
Guest

Domyślnie

świetne
Cytat:
Napisał kluseczka
Ma miesiąc. Miałam na myśli nie Eryka Wilsona, tylko Adama Clintona, a ona naprawdę go kochała.
Co to? Miłość zabronioma czy co?
może pierwsze 2,3 odcinki przypominają BR, ale potem akcja już jest inna
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2006, 19:04   #80
akaj
Guest

Domyślnie

Toxic a czego tytuł jest "Miłość, gniew, nienawiść, krew??
Przecierz ona wogule go nie zdradziła. Może go zdradziła ale umyślnie bo go kochała.

A co do kluseczki to jakby Natalia kochała Adama to by go nie zdradziła z jakimś prostytutem.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania