|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 66.13% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 22.58% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.23% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 8.06% |
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie mam pojęcia, czemu Ci się Kieca nie wyświetla, może zobacz za ubraniami maxisowymi (kiedyś mi się tam coś schowało ściągnięte). Odcinek? Jakoś nie mam ochoty, bo nawet nie wiem, czy się dotychczasowe podobają. Jak się Wam plakat podoba? |
|
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Powiem tylko tyle... plakacik świetny... sama bym takiego nie zrobiła (na serio) ten efekt.. mmm
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Wiesz od samego poczatku twojego foto story nie interesowało mnie to. Myslałam ze to fs zwykłej nadętej nastolatki która ma problem z tym ze niema chłopaka itp. Ale dzis juz tak mi sie nudziło iii przeczytałam. Zaziwiłam się.... to fs jest SUPER. Takie fajne i mroczne, wląśnie takie lubie. Przeczytałąm 4 odcinki i daje ci 10/10.
P.s Daj nareszcie odcinek bo tamten dalas 8 dni temu |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Przystępuję do pisania piątego odcinka, totalnie niezmobilizowana, ale dobra... garstka osób czytających to fs- poczekacie sobie jeszcze trochę.
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Garstka ?
Fajny plakat zrobiłaś. Ładny. Ja bym takiego nie umiała 10/10. A ubranko takie sobie. Nie wiem jak wyglądaw grze, bo go nie ściągałam (problem z włsnym biznesem ![]() Nie rozumiem za bardzo czwartego odcinka. Ta strzykawka to miały być chyba narkotyki, ale skąd ta krew. Jestem ciężko kapująca. Czekam na następny odcinek ! ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Fs świetne. Spodobało mi się od 1 odcinka, ma w sobie "to coś". Chloe wygląda świetnie, tak... oryginalnie. Wszystko dzieje się w odpowiedim tempie, nie za szybko, nie za wolno. Nie zauważyłam błędów
![]() A jeśli chodzi o kiecę, to nie sprawdzałam jak wygląda w grze, a na zdjęciu wygląda fajnie ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
świetne, bardzo dopracowane i znacząco różniące się od innych fotostory. Bardzo, ale to bardzo mi sie podoba, z niecierpliwością czekam na kolejne oodcinki!!
Pozdrawiam: Calintz |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Dopiero teraz udało mi się zalogować. Fs bardzo ładne i ciekawe. Sama dawno nie grałam w TS2,jakoś tak przeszła mi fascynacja, ale FS lubię sobie poczytać. Oby tak dalej.
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Czeemu nas tak męczysz i nie dajesz odcinka?...
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Zobaczyłam to fsw dopieor dziśaj, nie wiem czemu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |