Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 41 66.13%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 14 22.58%
3 gwiazdki - Przeciętne 2 3.23%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 5 8.06%
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.03.2006, 16:57   #71
egi
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Isi
No więc skomentuję teraz Kiecę...
Niestety nadal nie pojawia się mi ona w grze mimo, że dałaś już trzecią wersję pliku. Simka pojawia się tylko w Body Shop, w grze już nie jest dostępna (a sama kiecka nie jest dostępna ani w grze, ani w BS ). Szkoda.
Ale z tego co widzę w BS, to Kieca jest naprawdę ładna. Nie do końca wiem, o jakim prymitywnym sposobie jej tworzenia mówisz, chyba w pliku alpha wkleiłaś te nożyce (i kwiat)... a dalej sama nie wiem, nie znam się W każdym razie liczy się efekt, a ten jest bardzo ciekawy. Nożyce rzeczywiście wyglądają jak namalowane na ciele, ale niżej sukienka już nie wygląda jak malunek. Szkoda, że nie ma butów.
Ciekawa jestem, kiedy bohaterki fs założą tą kieckę... I w jakich okolicznościach, skoro z tyłu tak prześwituje.
I oczywiście czekam na nastepny odcinek.
Przeswitujący tył nie ma tu za bardzo nic do gadania (tak w ogóle to on jest tu całkiem przypadkiem) i raczej nie planuję scen erotycznych, jeżeli to miałaś choć przez chwilę na myśli xD.

Nie mam pojęcia, czemu Ci się Kieca nie wyświetla, może zobacz za ubraniami maxisowymi (kiedyś mi się tam coś schowało ściągnięte).

Odcinek? Jakoś nie mam ochoty, bo nawet nie wiem, czy się dotychczasowe podobają.

Jak się Wam plakat podoba?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.03.2006, 20:59   #72
Angel com
Guest

Domyślnie

Powiem tylko tyle... plakacik świetny... sama bym takiego nie zrobiła (na serio) ten efekt.. mmm . A kiecka.. no coż... nie jest ideałem, a letka przśwituje, jakieś gacie by się przydały pod spód xD, ale jest ładna... A i czekam na kolejne odcinki fs... :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2006, 08:42   #73
kea
Guest

Domyślnie

Wiesz od samego poczatku twojego foto story nie interesowało mnie to. Myslałam ze to fs zwykłej nadętej nastolatki która ma problem z tym ze niema chłopaka itp. Ale dzis juz tak mi sie nudziło iii przeczytałam. Zaziwiłam się.... to fs jest SUPER. Takie fajne i mroczne, wląśnie takie lubie. Przeczytałąm 4 odcinki i daje ci 10/10.
P.s Daj nareszcie odcinek bo tamten dalas 8 dni temu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 14:43   #74
egi
Guest

Domyślnie

Przystępuję do pisania piątego odcinka, totalnie niezmobilizowana, ale dobra... garstka osób czytających to fs- poczekacie sobie jeszcze trochę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 20:56   #75
*Luna*
Guest

ThumbsUp ...

Garstka ?
Fajny plakat zrobiłaś. Ładny. Ja bym takiego nie umiała 10/10. A ubranko takie sobie. Nie wiem jak wyglądaw grze, bo go nie ściągałam (problem z włsnym biznesem ).
Nie rozumiem za bardzo czwartego odcinka. Ta strzykawka to miały być chyba narkotyki, ale skąd ta krew. Jestem ciężko kapująca.

Czekam na następny odcinek !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2006, 10:23   #76
Patti
Guest

Domyślnie

Fs świetne. Spodobało mi się od 1 odcinka, ma w sobie "to coś". Chloe wygląda świetnie, tak... oryginalnie. Wszystko dzieje się w odpowiedim tempie, nie za szybko, nie za wolno. Nie zauważyłam błędów . Zdjęcia świetne. Nic dodać nic ująć- 10/10

A jeśli chodzi o kiecę, to nie sprawdzałam jak wygląda w grze, a na zdjęciu wygląda fajnie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2006, 12:41   #77
Calintz
Guest

Domyślnie

świetne, bardzo dopracowane i znacząco różniące się od innych fotostory. Bardzo, ale to bardzo mi sie podoba, z niecierpliwością czekam na kolejne oodcinki!!
Pozdrawiam:
Calintz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2006, 20:50   #78
nika_lolinka
Guest

Domyślnie

Dopiero teraz udało mi się zalogować. Fs bardzo ładne i ciekawe. Sama dawno nie grałam w TS2,jakoś tak przeszła mi fascynacja, ale FS lubię sobie poczytać. Oby tak dalej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2006, 19:11   #79
kinianka
Guest

Domyślnie

Czeemu nas tak męczysz i nie dajesz odcinka?... Moim zdaniem masz dosyć sporą ,,garstkę'' czytelników... FS jest bardzo fajne i bardzo ciekawi mnie co bądzie w następnych odcinkach.
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2006, 10:53   #80
Sushi007
Guest

Domyślnie

Zobaczyłam to fsw dopieor dziśaj, nie wiem czemu Ale powiem ci że misię bardzo spodobało, ciekawa fabuła, zdjęcia są fajnie obramowane. Czekam na dalsze odcinki
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania