![]() |
#71 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]() A ja tez mam pytanie. Czy w przedsiebiorstwie domowym moge zrobic restauracje? Chyba nie, bo nie moge znalezc tego takiego kontuaru... Ale moze szukac nie umiem?
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
mam pytanie: czy kiedy dostane simsy wlasny biznes z USA to bede mogla przy instalacji ustawic zeby gra byla po polsku?
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Po prostu przy instalacji ustawisz język na polski.
![]() |
![]() |
#74 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
No to tak, mam 3 pytania:
1. Mam orginalny własny biznes i nie wiem gdzie jest opcja reklamowania mojego biznesu. Była mowa o tym, że można dać reklamę do telewizji, itp. Jak to zrobić? 2. Gdzie są te takie podesty, żeby sprzedawać samochody? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. 3. Na kilku zdjęciach w internecie widziałem takie podobne jak te z nocnego życia krzesła, które się łączyły, tyle, że czerwone w kropki. U mnie ich nie ma, dlaczego? |
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A ja mam jeszcze jedno pytanie Czy jak mam własny biznes i zatrudnię pracownika i jak wejdę później do rodziny tego Sima, to czy on będzie pracownikiem w danym sklepie i czy będę nim jeździł do pracy (do sklepu) i tam spełniał swoje obowiązki, zarabiał itd? |
|
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
mam kolejne pytanie: gdzie znajdę to drzewo zaznaczone na zdjęciu?
![]() bo jakoś w trybie budowania go nie widzę :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
A ja mam problem...
Mam wszytskie simsy orgnalne ( TS2 i dodatki ) i jak zainstalowałam TS2WB To niedziałają mi samochody , podjazdy i inne przedmioty z NŻ i NS ...Mam je w panelu kupowania ale jak je wybieram to one się niewyświetlają ... POMOCY !!!! |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ja też mam pytanie: Co trzeba zrobić by przyszedł reporter ![]()
last summer you asked me if i loved you enough to give up writing. now i can finally call myself a poet. Ostatnio edytowane przez Lincia : 04.03.2006 - 08:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Ajć tylko nie reinstalka ... Wyłącze najpierw obiekty zmodyfikowane a jak nie pomoże to , no to wywalam wszystko z downloads
![]() A jak to nie pomoże to wielkie łeeeeeeeee xD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|