|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Henryk jest inny..ten garniturek..tez go zabilam i bardzo sie ciesze to bylo moje pierwsze morderstwo wiec dla mnie jest szczegolny... ![]() Henryk 'zaprzyjaźnił' się z przemiłą sąsiadeczką Aidą ![]() Jednak niestety Majka przyłapała ich a ponieważ jest czarownicą zamurowałą ich jednym zaklęciem w pokoju wypełnionym kominkami...tu na zdjęciu widać ich ostatni przedśmiertny pocałunek.... ![]() Majka jest piromanką...no i lubi zapach świezego mięsa i spalonego białka..pieczeń sie gotuje ![]() Aida Kowalska- śmierć w płomieniach, Henryk Ćwir- śmierć w płomieniach..pokoj ich duszom ['] ['] ![]() Majka jednak szybko się pozbierała i chodziła na randki z nowym chłopakiem.. Hieronimem Trylobitem |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam poczucia winy
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam poczucia winy wkoncu to tylko komputerowe ludziki
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Evuniu nie pisze się tylu postów pod rząd pisz wszystko w jednym poście, inaczej czekają cię konsekwencje twojego postępowania...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
O...Juz jest zabanowana...A znacie moze jakis nowy sposob zabijania niewinnych simow...Procz karabinow i nozy sciagnietych z netu...Czy kots moze zna??
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja również nigdy nie mam wyrzutów... czaem mi tylko szkoda, jak spali się sim którego lubiłam
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja poczucia winy nie mam ale szkoda mi jak zbuduje chate i mam np. gwiazde bez kodow zrobiona, a smok mi dom podpali i wszystko poszlo( lubię dużo dywanów)...
Pozdrawiam CeZaReK |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja lubię zabijać Miastowych fajerwerkami. Ściągam około 15 osób, zamurowywuje je i podpalam fajerwerki. W locie łapie jedną i wrzucam do zamurowanych simów. Mam piękne ognisko. Jeśli ktoś przeżył następnego dnia powtórka zdarzeń.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|