![]() |
#71 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do filmu - ja nie grałam, ale wiem, ze od tego wzrasta popularnosc i dostajesz za niego kupe kasy, takze sie oplaca ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Jakoś wątpię, żeby było tyle potrzebne, bo nigdy nie uzbierasz. xD Codziennie się kasują. xD
A mnie to na pewno nie kojarzysz! :> |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
A ja Jeanne kojarze XD
Jeanne jest bodajze modem strony czy cos takiego,prawda? : > A ja chcialam jesczze dodac,ze... WYDALAM NOWA PLYTEEEEEE ^^^^ WIEC KUPUJCIE! TYTUL TO:NEVER MIND LIVE I NAGRALAM JA-CZYLI LIENDREN!!! CENA TO TYLKO 15 ZLOTYCH!!!! |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Nie mam pojęcia, Amethyst, o czym Ty mowisz xD
Zn chodzi mi o to, ze cos nie jest potrzebne bo nigdy nie uzbierasz xD A jaki Ty masz nick w grze? Wacia - oo tak, znamy się ![]() A ja jestem GMem (Game Masterem) w MWG ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
A ja właśnie dostałam się do filmu jedną z moich gwiazd ;D Celebration cośtam.
Singiel sprzedaje mi sie zabójczo słabo, może po filmie płyty jakoś pójdą w górę :/ Ogólnie najwięcej gram na nicku Lady Hiroshima ![]() Ostatnio edytowane przez RoseX : 29.05.2006 - 07:51 |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
hmm. zarejestrowałam się dzisiaj ^_^ nie zbyt dobrze się na tym znam, ale jakoś nie pasi mi mieć krótkie, kręcone i rude włosy *_*
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
A ja mam długie postawione na żelu
![]() I wogóle ostatnio u mnie cienko z kasą na Mg... Dzieci przybywa ( 12 !! help!), znajomych też ale kase mam na minusie ![]() A wogole babcia rambo jestem ^^^^ pewnie nie kojarzycie ![]() edit. loczek jak ci włosy nie pasuja to idz do fryzjera ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
babcia rambo kojarze ale z innego forum *_*
a ja jestem NińaX xd inteligentny nick :) Ostatnio edytowane przez Loczek : 01.06.2006 - 15:13 |
![]() |
![]() |
#79 | |
Guest
|
![]() Cytat:
^__________^ |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest