![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Ja mam już zrobiony hotel (nad morzem, siłownia, restauracja. Postaram się dodać screeny.), zatrudniłem pracowników, tylko nie da rady prowadzić "wynajmu pokoi". Mam wstawiony kontuar recepcji, ale nie moge nic z nim zrabic
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
BYlo o tym na poprzednich stronach.... Poczytaj i przejzyj caly tmat zanim cos napiszesz.
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Ja zrobiłam sklep a'la Biedronka
![]() Na parceli publicznej,wygląda jak biedronka (tylko brakuje mu tego znaczku),tylko nazwę mu zmieniłam,bo Biedronka w realu istnieje (nazywa się Bideronka) ^.^.Sklep okala (dałam największą parcelę) mini- park.Pobyt w mojej Bideronce,jest płatny,bo bez tego zyski byłyby marne.. |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Moja koleżanka założyła kiosk. Najpierw chodziła do sklepu z gazetami, kupowała wszystkie po jakieś 10 sztuk, cena 2 razy większa
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
W simsach zazwyczaj robie fryzjera albo jakis sklep z duperelkami, ale zawsze sa w piwnicach pod domami bo niechce mi sie jezdzic na parcele publiczne , albo stawiac obok domu a tak w piwnicy fajnie wyglada. Jedynie na publicznych robie wielkie sklepy meblowe.
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Może mi ktoś dać pełną instrukcje na burdel i downald na te łozko bo mode the sims trzeba sie zalogować i nie wchodzi mi email Prosze!
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
ja robie sklep z cukierkami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja Psiapsióla miala kiedys tak: Byla simka pracowniczka - chciala podwyzké. Dostala. Wsciekla sié i rzucila pracé. O co jej chodzilo - nie wiemy do dzis. SmiechuWarte
![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jakby ten mój post w jaki kolwiek sposób był sprzeczny z regulaminem prosze go natychmiast usunąć ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|