![]() |
#72 | |
Guest
|
![]()
Pożyczanie gry to nie jest łamanie prawa, co innego przegrywanie, ale pożyczać można, gdyż gra się nei powiela, wiec dwie osoby nie mogą w nią naraz grać ( teoretycznie, bo sa nocd-pathe, ale to jzu wtedy jest lamanie prawa ;] ), a ea dostalo przeciez kasę.
Cytat:
aah.. marzę o zabraniu słodkiego, trojwymiarowego pieska na wakacje w TS2 ^^ nah nah |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
"AdrianJ 15.05.2006 17:40:09
Dostałem maila od EA w sprawie dodatku: "Prosze Pana dostalismy informacje ze to bedzie pelnoprawny dodatek do gry ktory planujemy wydac na jesieni 2006 roku, zaszla pomylka z tym sciaganiem na stronie bedzie dostepny funpack "world cup" z okazji mistrzostw swiata. FunPack bedzie dostepny na stronie www.thesims2.com dla zarejestowanych uzytkownikow. Marcin Kamiński, mkaminski[małpa]ea.com Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts Polska"" Jest to w komentarzach na SimPassion |
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
No to super, bo jakoś mi się nie widziało, żeby to miał być mini dodatek tudzież FunPack (pomijając fakt, że jeszcze dzisiaj na pytanie czy ów dodatek wyjdzie na CD otrzymałem odpowiedz, że nic na ten temat nie wiadomo, że posiadają tylko informacje iż będzie można ten Pack ściągnąć z sieci. Widać trzeba trafić na dobrze poinformowanych ludzi.)
|
![]() |
![]() |
#78 | ||||
Guest
|
![]()
LMFAO
Przecież widać, że ten mail jest spreparowany! >.< Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wrr.. oprocz tego uzywaja ogonkow w polskich znakach itp. grr, jak ja nienawidze łgaczy. >.< Ostatnio edytowane przez Wickoo : 15.05.2006 - 18:28 |
||||
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Nie, nie spreparowany. Tak piszą czasami mnie to dziwi, że jak gdzieś piszę, pięknym językiem a otrzymuję wiadomość typu "spoko, nie ma sprawy" z jakiejś firmy to mnie to strasznie szokuje. Ale cóż to, że ktoś jest dobry w Dziale technicznym to nie znaczy, skończył studia humanistyczne.
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Prosze bardzo:
Wysłałem: "Witam. Chciałbym się dowiedzieć prawdy o tym czy gra "The sims 2: Pets"(Zwierzaki) są jednym z planów Maxisa? Piszę tego mail ponieważ są różne "niedowierzenia" jedni mówią że dostali od EA Polska (nie wiem czy od pana) że jest to wymysł/plotka, a inni że dostali wiadomość z przyznaniem się do prawdy - Ma wyjść 4 dodatek do simów zatytułowany: Pets. To jaka jest prawda? Proszę o odpowiedz." Otrrzymałem: "Witam Firma Electronic Arts ma w planach wydac dodatek "Pets" do gry "The Sims 2 " , planowane wydanie tego dodatku to jesien 2006 roku. Marcin Kamiński, [email protected] Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts Polska" No więc... będzie napewno. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|