![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
a komu sie chce odrabiać lekcje (nie liczac kujonów)
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Hmm... ja wiem, że kontynuujesz historię.
W mojej wypowiedzi oceniałem przede wszystkim wątki fabularne... Oczywiście nadal czekam na kolejne odcinki. Heh, przeczytałem jak narazie wszystkie telenowele w tym temacie. Ale jedna rzecz nadal nie daje mi spokoju: KOMU, OPRÓCZ SZANOWNEJ ALICJI, PODOBA SIĘ MOJA HISTORIA??? JAK NARAZIE TO TYLKO ALICJA POWIEDZIAŁA CO O NIEJ SĄDZI!!! |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
1. Mnie podobają się wszystkie historie.
2. Dziękuję za wysoką ocenę 7/10. 3. Normalne, że Trin ma prawie to samo bo dzielę się z nią pomysłami( w końcu to moja przyjacióła z klasy) tak u mnie jest Kartofel Kartofel i Ziemniak Kartofel a u niej Ziemniak Ziemniak i Kartofel Ziemniak . ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ale interesujące te opowiadanka ( lub cudne telenowele) może je swilmujecie
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
„Jak ciężko jest być aktorką – czyli życie Majki Sims”
Odcinek 2 Majka przypomniała sobie, że naprawdę jest czarownicą!!! - Wystarczy zaklęcie zapomnienia – pomyślała - Teraz zostało tylko się dowiedzieć jak te dwie się nazywają, zaraz zadzwonię - powiedziała - Halo chciałabym się dowiedzieć jakie aktorki zajęły miejsca od 1 do 3 – powiedziała słodkim głosem Majka - A po co to pani??? – zapytała zaciekawiona rozmówczyni - Chciałabym im pogratulować – odpowiedziała Majka - No dobrze 1 miejsce zajęła Malwina Lud 2 miejsce Gienia Kat a 3 Majka Sims - Dziękuje – odpowiedziała złowieszczym tonem - Nie, nie mogę rzucić na nie zaklęci zapomnienia, a jak nie zadziała!!! Wiem użyję Avada Kedavra – zabiję je hahaha. - Tak muszę je gdzieś wyciągnąć i rzucić zaklęcie – Majka postanowiła pójść do studia Sim Bros i jakoś wciągnąć Malwię Lud do komórki i użyć Avada Kedavra . I udało jej się już wyeliminowała Malwinę teraz do sudia przyjdzie Giena . Wystrzeliło zielone światło i już po Gieni Kat. Teraz Majka będzie grała upragnioną rolę. - Nareszcie mi się udało teraz Zagram Sabrinę – Majka kiedy zadzwonił reżyser, żeby powiedzieć jej, że ona będzie grać Sabrinę udawała zdziwiną. Pojechała do studia. - Grasz wspaniale – pogratulował jej reżyser, a potem inni. - Nie zgadzam się z nim ty w ogóle nie potrafisz grać – powiedział Kartofel Ziemniak hydraulik, który przyszedł naprawić kran. Majka poczekała aż wszyscy wyjdą. Zostali tylko ona i K.Z. I znowu zielone światło wyleciało z różdżki Majki. K.Z. stał się kolejną ofiarą Majki. Później już nikt nie powiedział Majce, że nie potrafi grać. Kiedy skończyła grać w serialu dostała 3.000.000 $ była szczęśliwa i kupiła sobie kabriolet. Kiedy tylko jej ukochany Zdzich wrócił - Kochanie ja przepraszam przecież wiesz jak bardzo cię kocham błagam wybacz mi!!! – płaszczył się przed nią Zdzich - Nie nigdy ci nie wybaczę – odpowiedziała dziarsko Majka - Pomogę ci zdobyć większe role mój agent aktorki, które zajmą miejsce przed tobą przekupi – wymamrotał Zdzich - Mam lepsze sposoby - odpowiedziała - A jakie? – zapytał Zdzich - Ja je morduję zabiłam Malwinę Lud, Gienię Kat i jeszcze hydraulika, który mnie krytykował - powiedziała - Łał ale muszę cię wydać policji, bo tak nie wolno!!! – wrzeszczał Zdzich - Nie, nie wydasz mnie, bo ja cię zabiję – wrzasnęła Majka - Nie... – Zdzich nie mógł powiedzieć nic więcej, bo był martwy. Majka, żeby nikt nic nie podejrzewał położyła jego ciało na ulicy przy simcentrum ( o 12:00 w nocy oczywiście) i odeszła. Koniec odcinka 2 |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Dobre! A zaklęcie z Harry'ego Potter'a co nie?
Avada Kedavra... a to dobre! :lol: |
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]()
W powszednim odcinku:
Cytat:
Okazało sie zaraz ze Robert jest wielką gwiazdą ,ulubionego odcinka Kasi,Oli i Magdy. -dziewczyny nie mogę uwiezyc -krzykneła Magda. -Co sie stało -powiedziała Kasia -Nie ja tez w to nie wieze-powturzyła Ola. -widzę ze masz dobrą figure i chciałbym zapytac czy zagracie w Filmie"tajemnice Las wegas'.-zaproponował Robert -no pewnie odpowiedziała -Magda i Ola równoczesnie . A tym czasem poszły do stołówki w towarzystwie Roberta .Kasia poszła do pokoju bo była zmęczona i podexstycowana Robertem Lulatarraaa"o. Weszła do pokoju i staneła Jak wryta. -TYM CZASEM W DOMU- Och martwie sie o moją Magdę nie dzwoni juz tak dłgo-muwi mama magdy . Nie denerwuj sie kochanie- uspokaja ją mąz ....ddddddddddddrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddd drrrrrrr-dzwoni telefon do domu Magdy. -Halo -odebrała mama Magdy mysląc ze to Magda ,ale bardzo ją ten telefon zdziwił. KONIEC ODCINKA 7 |
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() „Jak ciężko jest być aktorką – czyli życie Majki Sims” Odcinek 3 Następnego ranka zadzwonił telefon - Halo – powiedziała Majka - Dzień dobry, czy jest pani zainteresowana rolą w filmie Harry Simpotter i kamień simów?? - Tak ale kogo miałabym zagrać?? – zapytała zaciekawiona - Może Hemionę Gransim – zapytała osoba - Tak. A właściwie kim pan jest?? - zapytała - Ja nazywam się Ziemniak Ziemniak – odpowiedział pan Z.Z. - A ma pan brata?? – zapytała nieco zdenerwowana - Tak miałem nazywał się Kartofel Ziemniak, ale zgina w nie wyjaśnionych okolicznościach – odpowiedział pochlipując - Bardzo mi przykro, a kiedy mam przyjść na zdjęcia próbne!? – zapytała - Jutro o 11:00 – powiedział Ziemniak Ziemniak - Dobrze będę – powiedziała i odłożyła słuchawkę. - A więc policja zajęła się sprawą śmierci Kartofla Ziemniaka, ale czyżby nikt nie zauważył martwego Zdzicha?? – myślała podenerwowana - Ale i tak nic mnie to nie obchodzi!!! Hahaha...I am Evil – powiedziała Majka. Następnego dnia rozpoczęły się zdjęcia do filmu Majka grała znakomicie, lecz po studiu kręcił się detektyw, który próbował wyjaśnić sprawę śmierci Kartofla Ziemniaka. - Ależ panie reżyserze nie mogę się skupić kiedy ten detektyw chodzi po studiu – powiedziała słodkim głosem Majka - Wiem mnie też trochę rozprasza, ale zrobię wszystko, żeby wyjaśnić sprawę śmierci mojego brata – odpowiedział pan Z.Z. Majka miała tego dość. Nie chciała aby ten detektyw chodził po studiu. - A jak się pan nazywa – zapytała detektywa Majka - Ja jestem Burak Cebula – odpowiedział detektyw Majka nie wiedziała co zrobić, zabić detektywa może, ale czy to by nie sprowadziło ich więcej, a może nawet zamknięto by studio filmowe?? Co miała zrobić?? Może, gdyby go zabiła to by pomyśleli, że ludzie nie pracujący w studiu jako reżyser, aktor i cała ekipa giną może?? Takie pytania zadawała sobie Majka. - Tak zabiję tego detektywa może to do nich dotrze?! – myślała Majka Poczekała aż wszyscy opuszczą studio a zostaną tylko ona i Burak Cebula. - Avada kedavra – wrzasnęła Majka i promień zielonego światła wystrzelił z różdżki. Majka wyszła, a w studiu zostało tylko martwe ciało Buraka Cebuli. Koniec odcinka 3 Napiszcie co o tym sadzicie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Co ja o tym sądzę?
Uważam, że historia ta jest dość ciekawa. Podoba mi się motyw aktorki psychopatki... Może nie budzi grozy, ale w niektórych miejscach bywa całkiem zabawny. :lol: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|